A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

We Love Ukraine

Другий день роботи тижня англійської мови пройшов під назвою ''My Wonderful Ukraine'' (Моя чарівна Україна). Учні 10 класу підготували англомовні матеріали для стінгазети на тему ''Ukraine is my Motherland''. Для восьмикласників була проведена вікторина ''Quiz about Ukraine''. Учні 4 та 5 класів залюбки виконували завдання лепбука ''Ukraine'', який створювали учні під час уроків та позакласних заходів про Україну.

23:18 13.02.2024

The Day of Happy English

12 лютого у Беївському ліцеї розпочав роботу тиждень англійської мови. Відповідно до плану роботи тижня, сьогодні був ''The Day of Happy English '' (День веселої англійської мови).

21:53 12.02.2024

Театральний фестиваль «Маски Мельпомени» (відео вистави)

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації театрального мистецтва в січні 2024 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради в дистанційному форматі проводився І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в номінації «Театральне мистецтво» – «Маски Мельпомени». 

21:32 12.02.2024

Математика – цариця всіх наук

З 5 по 9 лютого у Беївському ліцеї був проведений тиждень математики під гаслом «Математика – цариця всіх наук». Учні брали участь у конкурсах, вікторинах, квесті та математичному марафоні.

17:44 10.02.2024

Підкорення шахового олімпу

Шахи – це пам’ять, логіка, стратегія і тактика. Недарма на батьківщині шахів, у Індії, цією грою цікавилися воєначальники. А у нашій Липоводолинській громаді юні любителі цієї інтелектуальної гри довгі роки не мали можливості показати свої здібності. І ось, нарешті, це сталося – пройшов І етап змагань з шахів серед учнів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської громади. Честь Беївського ліцею захищала команда у складі Іванової Єлизавети, учениці 9 класу, Гурінчука Дениса, учня 8 класу і п’ятикласника Яковенка Максима.

17:38 09.02.2024

Здоров'я і спорт поруч ідуть

Характерною рисою сучасного уроку є висока рухова насиченість і динамічність, емоційність у поєднанні із формуванням здоров’язберігаючої компетентності. Досягненню цього сприяє творче застосування різних форм навчання, ігор, фізичних вправ, використання методів і засобів, що стимулюють активність учнів, а також музичного супроводу, різноманітних снарядів, тренажерів, широкого набору спортивного інвентарю. У зв'язку з цим потрібно послідовно формувати в учнів відповідні рухові уміння й навички.

21:33 31.01.2024

Пам'ятаємо героїв Крут! (відеоролик)

29 січня – день пам'яті героїв Крут. Бій, який став символом героїзму та самопожертви нашої боротьби за незалежність. В цей день у 1918 році українські юнаки стримали наступ російсько-більшовицьких військ. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна для нас.

21:28 31.01.2024

День затвердження Державного Прапора України

28 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила синьо-жовтий Прапор України. Синьо-жовтий прапор завжди означав волю та незалежність для українців, але зараз ці кольори набули нового значення...

10:05 28.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора