A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Говоримо про правила безпеки під час канікул!

26 грудня 2023 року, напередодні зимових канікул та новорічних свят, з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я дітей та попередження надзвичайних ситуацій, в закладах загальної середньої освіти громади відбулася зустріч здобувачів освіти Беївського ліцею зі спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі відділу освіти , молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Наталією Коваленко, поліцейським офіцером громади сектору превенції Роменського РВПГУНГУ у Сумській області Юрієм Логвою, старшим дільничним офіцером поліції ВП №1 (с. Недригайлів) Роменського РВПГУНП у Сумській області Сергієм Стешенко та провідним фахівцем відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління ГУДСУ з надзвичайних ситуацій у Сумській області Ярославом Шкарупою.

18:16 27.12.2023

Про проведення навчання команд реагування закладів освіти

У листопаді 2023 року набув чинності Порядок раннього попередження та евакуації учасників освітнього процесу в разі нападу або ризику на заклад освіти, затверджений наказом Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства освіти і науки України від 18.08.2023 №685/1013. Цим нормативним документом визначено механізм реагування поліції, ДСНС і закладів освіти у разі застосування особою або групою осіб фізичного та/або психологічного насильства (із застосуванням (не застосуванням) різних видів зброї) у закладі освіти та прилеглій до нього території. В кожному закладі освіти громади створено команди реагування та чітко розподіллено обов’язки між її членами відповідно до алгоритму дій у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти.

18:06 27.12.2023

Виставка новорічних поробок "Моє різдвяне диво"

Напередодні Нового року в Беївському ліцеї відбулася виставка новорічних поробок "Моє різдвяне диво", на якій у всій зимовій красі представлено розмаїття новорічних композицій. Ці казкові поробки готували діти разом з батьками втілюючи свої задуми, фантазію, креативність, оригінальність та техніку виконання. Кожна робота неповторна та особлива.

17:47 27.12.2023

У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай

Тиждень народознавства "У звичаях, традиціях народу ти душу України пізнавай" пройшов у ліцеї. Наш народ має багату культуру, величезний скарб якої складається з цінностей, надбаних багатьма поколіннями. З прадавніх часів до нас ідуть життєва мудрість та настанови щодо способу життя. Вони закладені в українських звичаях, обрядах, фольклорі, адже в них - світовідчуття та світосприймання нашого народу.

20:32 25.12.2023

Вітаємо з Різдвом Христовим! (відеоролик)

Вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, більше радості, міцного здоров’я та усіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

08:26 25.12.2023

З Різдвом Христовим! (відеоролик)

Для всього християнського світу Різдво – це велике й радісне свято, одне з найулюбленіших. В Україні воно супроводжується подарунками, колядками, в яких прославляють новонародженого Христа, традиційними святковими обрядами.

22:48 24.12.2023

У Беївському ліцеї пройшли дні правознавства

Конституція України, права людей під час війни і на завершення правовий квест – так у Беївському ліцеї пройшли дні правознавства. Учні дізналися про обмеження прав і свобод громадян під час війни, визначили конституційні обов’язки неповнолітніх. А дві команди десятикласників «Адвокати» і «Прокурори» «схрестили шаблі» у змістовному і цікавому правовому квесті.

12:18 24.12.2023

Коробочка добра для наших захисників (відеоролик)

Напередодні Різдва Христового учні, батьки, педагогічний та обслуговуючий персонал Беївського ліцею взяли участь у доброчинній акції "Коробочка добра для наших ЗСУ". Були зібрані подарунки для захисників України: різноманітна харчова продукція та засоби гігієни. Вся зібрана допомога була відправлена хлопцям. Щиро віримо, що ці невеличкі пакуночки додадуть відчуття свята, домашнього затишку. Нехай Мати Божа захистить українських воїнів і подарує нам усім таку довгоочікувану перемогу.

12:01 24.12.2023

Різдвяні традиції

У рамках тижня народознавства в учнів 3 класу відбувся вебквест "Різдвяні традиції". Захід спрямований на перевірку знань про культуру українського народу, відродженню національної культури, піднесення світоглядної свідомості учнів, формування у вихованців національної свідомості та інтересу до вивчення історії та культурної спадщини рідного краю, розвитку творчих здібностей учнівської молоді, ознайомлення з культурними традиціями, фольклором українського народу.

20:19 21.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора