A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Цивільного захисту

26 квітня, в день річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції, у Беївському ліцеї було проведено День Цивільного захисту. На початку заходу присутні подякували Євтушенку Василю Михайловичу, вчителю фізичної культури, за подвиг, який здійснив він і його побратими під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

19:29 28.04.2024

Життя це скарб - бережіть його!

Цивільний захист – це важлива складова національної безпеки кожної країни, особливо актуальна в контексті зростання глобальних та локальних загроз. День цивільного захисту у школах є важливою подією, яка спрямована на навчання дітей правилам безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Цей день дозволяє школярам краще зрозуміти значення цивільного захисту та навчитися основам самозахисту.

19:22 28.04.2024

Великодні писанки

Маленькі вихованці дошкільного підрозділу з великою цікавістю та захопленням дізнавалися протягом тижня про традиції та особливості святкування Великоднього свята.

00:12 28.04.2024

Весела прогулянка (відеоролик)

Прогулянка – важливий режимний момент в освітньому процесі ЗДО. 🤗 – коли діти веселі та їм цікаво – це запорука успіху і розвитку 🎈🎈🎈. 🤗– посмішки, щасливий дитячий сміх, цікаві ігри і весела прогулянка – так проходить час для дітлахів в улюбленому садочку.

23:57 27.04.2024

Тиждень психології під гаслом «Поринь у себе»

З 22.04. – 26.04. в ліцеї проходив Тиждень психології під гаслом «Поринь у себе» з метою формування психологічної культури учасників освітнього процесу, сприяння збереженню, зміцненню їх психічного здоров'я.

23:51 27.04.2024

Гірчить Чорнобиль. День-спогад та день-пам'ять…

В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Цьогоріч годинник життя відраховує 38 років Чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля.

23:30 26.04.2024

З фізкультурою ми дружимо!

З фізкультурою ми дружимо! Під таким гаслом був проведений урок фізкультури у Беївському ліцеї. Наші вихованці від природи наділені підвищеною руховою активністю і допитливістю, обожнюють виконувати загально-розвиваючі вправи з гімнастичною палицею, брати участь у рухливих іграх з м'ячем та естафетах спортивного характеру. Багато радості для учнів несуть командні спортивні ігри, адже вони дозволяють їм відчувати сильні емоційні переживання, викликають радість від отриманих результатів.

23:51 24.04.2024

І етап військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, формування духовно багатої та фізично розвиненої особистості 23 квітня 2024 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради на платформі Google Meet проводився І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

23:31 24.04.2024

Всесвітній День Землі – найбільше міжнародне екологічне свято

22 квітня відзначається Всесвітній День Землі – найбільше міжнародне екологічне свято. Ця подія об'єднує людей планети заради охорони середовища і не могла залишитись без уваги діток і вихователів нашого садочка.

23:42 22.04.2024

Посвята в Барвінчата

Наша початкова школа – не просто школа. Це – Барвінкова Країна. А всі учні – не просто учні, а жителі цієї країни. Тобто барвінчата. Це веселі, сміливі, розумні, спритні діти. I в цій дивовижній країні нові жителі – учні 2-го класу.

22:58 20.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора