A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок"

На уроці "Я досліджую світ" учні 3 класу Беївського ліцею реалізували мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок". Дізналися як правильно сортувати сміття, познайомилися з видами пластику, виявили переваги i недолiки пластикових пляшок, дослiдили аспекти використання непотрiбних пластикових пляшок. Адже це не просто тара для зберігання рідин, а й відмінний матеріал для творчості. Діти отримали корисну iнформацiю та зробили відповідні висновки.

18:03 16.02.2024

St. Valentine's Day

День Святого Валентина досить популярне свято серед школярів. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання.

03:16 15.02.2024

Усе на світі єднає любов

14 лютого у світі відзначають День святого Валентина – день любові, свято теплого почуття, що окриляє, надихає та дарує сили, радість і захоплення.

00:01 15.02.2024

Спорт єднає всіх

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій. 

15:00 14.02.2024

We Love Ukraine

Другий день роботи тижня англійської мови пройшов під назвою ''My Wonderful Ukraine'' (Моя чарівна Україна). Учні 10 класу підготували англомовні матеріали для стінгазети на тему ''Ukraine is my Motherland''. Для восьмикласників була проведена вікторина ''Quiz about Ukraine''. Учні 4 та 5 класів залюбки виконували завдання лепбука ''Ukraine'', який створювали учні під час уроків та позакласних заходів про Україну.

23:18 13.02.2024

The Day of Happy English

12 лютого у Беївському ліцеї розпочав роботу тиждень англійської мови. Відповідно до плану роботи тижня, сьогодні був ''The Day of Happy English '' (День веселої англійської мови).

21:53 12.02.2024

Театральний фестиваль «Маски Мельпомени» (відео вистави)

З метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді засобами українського мистецтва, популяризації театрального мистецтва в січні 2024 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради в дистанційному форматі проводився І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в номінації «Театральне мистецтво» – «Маски Мельпомени». 

21:32 12.02.2024

Математика – цариця всіх наук

З 5 по 9 лютого у Беївському ліцеї був проведений тиждень математики під гаслом «Математика – цариця всіх наук». Учні брали участь у конкурсах, вікторинах, квесті та математичному марафоні.

17:44 10.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора