A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Четвертий день тижня початкових класів був присвячений здоровому харчуванню

Однією зі стратегічних цілей, визначених Національною стратегією розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у новій українській школі, є розбудова системи харчування, формування культури харчування та правильних харчових звичок.

22:02 04.04.2024

День українського віночка

3 квітня День українського віночка. Ранкова зустріч "Одягну віночок, одягну квітковий" згуртувала дітей, принесла чудовий настрій всім учасникам запланованих заходів. Конкурсно-розважальна програма "Коли я з Україною" активізувала інтелектуальні здібності дітлахів і вони із задоволенням відгадували загадки про традиції, звичаї, культуру українського народу. Після розумової праці розпочалася творча робота. Виготовлення віночків миру ще більше згуртувало учасників і діти залюбки задіяли свої вправні рученята  до роботи. А продовжився день створенням своїми руками браслетів на патріотичну тематику. Завершився день фотоквестом "Україна єдина".

21:51 03.04.2024

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Цей день привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книги в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незвіданий світ, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

21:46 02.04.2024

День вишиванки

2 квітня було приурочено "Дню вишиванки". День розпочався з калейдоскопу цікавих фактів про вишиванку. Діти з великим задоволенням взяли участь у флешмобі "Одягни вишиванку" та проявили майстерність під час селфі "У вишиванці". Наймолодші школярі виготовили та оздобили паперові вишиванки.

21:28 02.04.2024

Тиждень початкових класів розпочався з дня рідної мови

1 квітня у нашому ліцеї розпочався тиждень початкових класів під назвою "День рідної мови". Ранкова зустріч,  малюнковий вернісаж, конкурс читців віршів, мовознавчий квест були цікавими та спрямовані на любов до рідного слова та Батьківщини.

21:20 01.04.2024

Сміємось, отже не здаємось! (відеоролик)

1 квітня. День сміху. Найвеселіше свято у році, коли прийнято розігрувати одне одного. Українці відзначать 1 квітня в умовах війни. Але це не значить, що потрібно відмовлятися від посмішки. Адже зараз нам як ніколи важливо зберігати позитив та віру у краще.

18:04 01.04.2024

Підтримуємо героїв (відеоролик)

У рамках Обласної акції «Підтримуємо героїв», яка зцілює серця і зближує нас у важливий час, здобувачі освіти Беївського ліцею долучаються до цієї ініціативи, записавши відеозвернення зі словами подяки до наших Захисників.

21:45 30.03.2024

Весна пробуджує природу (відеоролик)

Весна – це чудова пора року, з приходом якої оживає природа, яскравіше світить сонечко, зеленіє травичка, розцвітають перші весняні квіти. Саме час залишити на згадку яскраві весняні моменти. Тож учні Беївського ліцею стали активними учасниками фотоквесту "Весна пробуджує природу". Природа розфарбовує все довкола палітрою яскравих барв.

21:43 30.03.2024

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги з волейболу"

22 березня 2024 року в рамках ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» разом зі спортивним орієнтуванням пройшли змагання з волейболу. Змагалися команди дівчат закладів загальної середньої освіти Липоводолинської ОТГ. Юні спортсменки емоційно реагували на успіхи, проявили бійцівські якості та волю до перемоги.

10:13 24.03.2024

ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги зі спортивного орієнтування»

22 березня 2024 року на базі Берестівського ліцею відбувся ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги зі спортивного орієнтування». Проявити свої практичні навички в орієнтуванні на місцевості могли команди закладів загальної середньої освіти Липоводолинської ОТГ.

09:36 24.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора