A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перемога беївських баскетболістів

22 лютого в спорткомплексі села Байрак відбулися змагання з баскетболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської громади. У турнірі взяли участь команди всіх закладів освіти громади. В результаті напруженої боротьби визначилися переможці: 1 місце – Беївський ліцей, 2 місце – Сухогруньська гімназія, 3 місце – Липоводолинський ліцей.

12:05 23.02.2024

Говорити українською завжди і повсякчас!

21 лютого закликали у Беївському ліцеї з нагоди Міжнародного дня рідної мови мови. Це свято вирішили цьогоріч відзначити яскраво та нетрадиційно. Переступаючи через поріг школи під веселу українську пісню, мимоволі поринав у атмосферу свята. Кожен отримав заряд бадьорості перед початком уроків та прослухав інформацію про значення і багатство української мови.

23:17 21.02.2024

"Веселі старти" для дошкільнят

20 лютого дошкільнята брали участь у естафетах "Веселі старти"🏃🏃‍♀️🥎🏀⛳️ Діти показали свої спортивні навички, старання і вміння працювати у команді. 🙂🙃 Молодці!🙂👍💙💛

22:28 21.02.2024

В душі і пам’яті народу вони залишились навік (відеоролик)

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Сьогодні вся країна схиляє голову перед Героями Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби зі злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя. Не серед нас, та разом з нами.

20:25 20.02.2024

У Беївському ліцеї пройшов захист пошуково-дослідницьких робіт

Вмійте щодня відкривати перед дитиною щось нове, і відкривати так, щоб навколишній світ заграв перед нею всіма барвами веселки. Завжди залишайте щось недоказане, щоб дитині не раз хотілося повернутися до того, про що вона дізналася. Ці слова відомого педагога В. Сухомлинського нагадують нам про те, що ми маємо постійно духовно, творчо розвивати дітей, формувати інтелектуальний потенціал.

20:18 20.02.2024

Тризуб – наша гордість і слава (відеоролик)

19 лютого – День Державного Герба України. Наш герб, наша святиня, має давню та величну історію. Він народжений із споконвічного народного прагнення до волі та незалежності. Національний символ, що уособлює тисячолітній зв’язок поколінь – минувшини, сьогодення та майбутнього.

22:15 19.02.2024

Поділися добром

17 лютого - Всесвітній день спонтанного прояву доброти – щире, чисте та світле свято. Доброта – це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Тому виявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинен кожен. А день доброти – це чудова нагода, ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.

15:17 17.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора