A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

У Беївському ліцеї пройшов захист пошуково-дослідницьких робіт

Дата: 20.02.2024 20:18
Кількість переглядів: 28

Вмійте щодня відкривати перед дитиною щось нове, і відкривати так, щоб навколишній світ заграв перед нею всіма барвами веселки. Завжди залишайте щось недоказане, щоб дитині не раз хотілося повернутися до того, про що вона дізналася. Ці слова відомого педагога В. Сухомлинського нагадують нам про те, що ми маємо постійно духовно, творчо розвивати дітей, формувати інтелектуальний потенціал.

Тож з метою розвитку здібностей учнів, їх творчого потенціалу, в нашому ліцеї був проведений конкурс пошуково-дослідних робіт. Свої роботи представили 10 учнів 6-11 класів разом зі своїми керівниками. Тематика досить різноманітна. Кожна робота вирізнялася своєю оригінальністю, актуальністю, яскравістю. Та все ж конкурс і проводиться для того, щоб визначити переможців. Тож цього року ІІІ місце зайняла робота Которов А. "Магічний квадрат " (керівник Головко І.О.), ІІ місце – Ревенко Д. "Особливості вживання англіцизмів у соціальних мережах та їх вплив на сучасний молодіжний сленг " (керівник Валюх Т.Д.), І місце – Конар С. "Сало Іван Іванович – господарник, благодійник, людина" (керівник Головко В.М.).

Конкурс пройшов цікаво. Всі учасники нагороджені грамотами та солодким подарунками. За результатами голосування самих учасників Конар С. нагороджена дипломом "Найкращий дослідник".

Тетяна Грицай, заступник директора з навчально-виховної роботи


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора