A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Організація харчування

Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період (Наказ МОЗ України від 03.02.2022  № 215)

Аналізуємо норми й Порядок організації харчування в закладах дошкільної освіти (Світлана Нерянова, начальник відділу дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України)

Рішення Липоводолинської селищної ради "Про встановлення грошової норми вартості харчування в закладах загальної середньої освіти на 2022 рік"

Перспективне меню харчування в зимовим період вихованців дошкільного підрозділу від 1 до 4 років Беївського навчально-виховного комплексу: Беївська загальноосвітня школа ІIІ ступенів - Беївський дошкільний навчальний заклад на 2021 - 2022 навчальний рік

Перспективне меню харчування в зимовий період вихованців дошкільного підрозділу від 4 до 7 років Беївського навчально-виховного комплексу: Беївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - Беївський дошкільний навчальний заклад на 2021 - 2022 навчальний рік

23.02.2022
Сніданок:
Макарони відварені
– 80 г
Гуляш з відвареного м'яса
– 45 г
Салат із солоних огірків і цибулі
–        30 г
Банан
–  60 г
Хліб
– 30 г
Обід:
Суп картопляний з бобовими
– 150 г
Каша ячна
– 80 г
Яйце варене
– 1 шт.
Ікра бурякова
– 45 г
Какао на молоці
– 150 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Вареники з картоплею – 120 г
Компот із сухофруктів
– 150 г 
Банан
– 60 г
22.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована
– 80 г
Яйце варене
– 1шт.
Молоко кип'ячене
– 150 г
Вінегрет 
70 г
Хліб
– 30 г
Яблуко
– 60 г
Обід:
Борщ з капустою і картоплею 
100 г
Сметана
– 10 г
Макарони відварені
– 80 г
Курка з паприкою
– 32 г
Салат з солоних огірків з цибулею
–    80 г
Компот із сухофруктів 
150 г
Полуденок:
Каша молочна манна – 150 г
Яблуко 
60 г
21.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована 
80 г
Сир твердий
– 10 г
Салат з вареного буряка
– 80 г
Какао на молоці
– 150 г
Хліб
– 30 г

Обід:
Суп з вермішеллю
– 150 г
Каша гречана
– 80 г
Хек запечений
– 35 г
Салат із солоних огірків з цибулею
–  67 г
Компот із сухофруктів
– 150 г
Хліб
– 30 г

Полуденок:
Вареники з картоплею – 120 г
Чай
– 150 г
Яблуко
– 60 г
18.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована
– 80 г
Яйце варене
1шт.
Салат з вареного буряка
– 80 г
Яблуко
– 60 г
Хліб
– 30 г
Обід:
Суп гречаний
– 100 г
Каша ячна
– 80 г
Хек запечений
– 35 г
Салат з капусти
– 67 г
Какао на молоці
– 150 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Вареники з картоплею – 120 г
Компот із сухофруктів
– 150 г
Яблуко 
– 60 г
17.02.2022
Сніданок:
Рагу з овочів – 80 г
Котлета особлива 
– 40 г
Кисіль молочний
– 150 г
Яблуко
– 60 г
Хліб
– 30 г
Обід:
Борщ з капустою і картошкою – 100 г
Макарони відварені
– 80 г
Салат із капусти з зеленим горошком
– 60 г
Нагетси курячі
– 50 г
Чай
– 150 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Оладки з кисломолочного сиру –        100 г
Какао на молоці
– 150 г
Яблуко
– 60 г
16.02.2022
Сніданок:
Каша гречана
– 80 г
Салат з буряка
– 80 г
Какао на молоці
– 150 г
Яблуко
– 60 г
Хліб
– 30 г
Обід:
Суп з вермішеллю 
– 100 г
Картопляне пюре 
80 г
Салат з солоних огірків і цибулі
– 60 г
Вареники ліниві
– 63 г
Сметана
– 15 г
Сік фруктовий 
150 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Ватрушка з кисломолочним сиром  100 г
Компот із сухофруктів
150 г
Яблуко
– 60 г
15.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована 
80 г
Салат з огірків і цибулі 
80 г
Гуляш з відвареного м'яса 
45 г
Яблуко 
60г
Хліб 
30 г
Обід:
Суп Селянський
100 г
Каша рисова розсипчаста 
– 80 г
Вінегрет
– 60 г
Котлета куряча
– 50 г
Компот із сухофруктів
– 200 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Каша молочна манка – 150 г
Яблуко
– 60 г
14.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована  80 г
Риба смажена 
40 г
Салат з огірків
– 80 г
Яблуко
– 60 г
Сир твердий
– 10 г
Хліб
– 30 г
Чай
– 150 г
Обід:
Борщ з буряка і картошкою  100 г
Сметана
– 15 г
Каша гречана розсипчаста
– 80 г
Салат з капусти
– 60 г
Компот із сухофруктів
– 200 г
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Оладки – 50 г
Какао на молоці
– 150 г
Яблуко 
60 г
11.02.2022
Сніданок:
Рагу з овочів  100 г
Риба смажена  40 г 
Салат з огірків  60 г
Яблуко  60 г
Хліб – 30 г
Обід:
Суп "Селянський"  100 г
Каша рисова розсипчаста 
 80 г
Салат з капусти 
80 г
Сік фруктовий 
120 г
Хліб 
30 г
Полуденок:
Оладки з к/м сиру  100 г
Сметанний соус 
150 г
Яблуко 
60 г
10.02.2022
Сніданок:
Каша ячна  80 г
Котлета особлива  60 г
Кисіль молочний – 150 г
Яблуко – 60 г
Хліб – 30 г

Обід:
Борщ з буряка і картоплі – 100г
Сметана – 20 г
Картопляне пюре – 70 г
Нагітси курячі  56 г
Чай  200 г
Салат з капусти з зеленим горошком  65 г
Хліб – 30 г

Полуденок:
Оладки – 50 г
Картопля тушкована – 80 г
Какао на молоці – 150 г
Яблуко – 60 г
09.02.2022
Сніданок:
Рагу з овочів  80 г
Гуляш з відвареного м'яса 
32 г
Салат огірки з цибулею 
60 г
Запіканка рисова з к/м сиром 
100 г
Яблуко 
60 г
Хліб 
30 г
Обід:
Суп картопляний з бобовими  100 г
Каша ячна 
 80 г
Ікра бурякова
– 50 г
Какао на молоці
– 150 г
Яйце варене 
1 шт.
Хліб
– 30 г
Полуденок:
Вареники з картоплею – 100 г
Компот із сухофруктів 
150 г
Яблуко 
60 г
08.02.2022
Сніданок:
Картопля тушкована  80 г
Салат "венігрет"  60 г
Яйце варене  1шт.
Чай  150 г
Яблуко  60 г
Хліб  30 г
Обід:
Борщ з капустою і картоплею  100 г
Сметана  20 г
Макарони відварені 80 г
Курка з паприкою  50 г
Салат з капусти  60 г
Сир твердий  10 г
Компот з сухофруктів  150 г
Хліб  30 г
Полуденок:
Ватрушка з кисломолочним сиром  100 г
Какао на молоці  150 г
Яблуко  60 г
07.02.2022

Сніданок:

Картопля тушкована – 80 г

Салат з вареного буряка – 60 г

Сир твердий – 10 г

Чай – 150 г

Яблуко – 60 г

Хліб – 30 г

Обід:

Суп з вермішеллю –100 г

Каша гречана – 80 г

Хек запечений – 40 г

Салат огірок з цибулею – 60 г

Компот з сухофруктів – 150 г

Хліб – 30 г

Полуденок:

Вареники з картоплею – 120 г

Яблуко – 60 г

 

 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора