A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підвищуємо культуру безпеки серед здобувачів освіти

16 січня фахівцем відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Роменському районі старшим лейтенантом служби цивільного захисту Білоножко Юрієм були проведені бесіди з ліцеїстами на теми: " Порядок дій при сигналі «Повітряна тривога», «Порядок дій при виникненні пожежі», «Правила безпечної поведінки під час зимового періоду". Наприкінці заходу учням подарували буклети з завданнями та цікавими іграми.

18:14 16.01.2024

Зустріч з прекрасним

  12 січня 2024 року виповнилося 115 років від дня народження видатної української художниці Марії Примаченко. Про неї видатний іспанський та французький художник Пабло Пікассо сказав: "Я схиляюсь перед дивним мистецтвом цієї геніальної українки".

20:01 15.01.2024

І етап захисту науково-дослідних робіт учнів – членів МАН

12 січня 2024 року Будинком для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради було організовано проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Захищали роботи 17 учасників з Беївського, Липоводолинського та Синівського ліцеїв по дев’яти відділеннях.

19:35 15.01.2024

Подарунки для дітей

Шановні батьки! Колектив, діти нашого садочка щиро вдячні Вам за активну співпрацю за розуміння та підтримку, за те, що незважаючи на теперішній важкий час ви допомагаєте нам покращити умови для наших діток, що не залишаєтесь осторонь у вирішенні проблемних питань у закладі! Щира подяка всім батькам за допомогу у придбанні іграшок, розвивальних навчальних посібників для діток. 

12:55 15.01.2024

Наші слова подяки, любові і шани линуть до наших воїнів, які мужньо захищають нашу Україну (відеоролик)

У Всесвітній день "Дякую" наші слова подяки, любові і шани линуть до наших воїнів, які мужньо захищають нашу Україну. Вони в цей нелегкий час боронять нас, ризикуючи щодень здоров'ям і життям. Жодних слів не вистачить, щоб повною мірою висловити їм глибоку вдячність.

15:55 11.01.2024

Щороку 11 січня у світі святкують чудове свято – Міжнародний день “Дякую” (відеоролик)

У Міжнародний день «Дякую» бажаємо всім не скупитися своєю ввічливістю і вдячністю, не забувати про просте і важливе «дякую», бути уважними одне до одного, намагатися допомогти словом і ділом!

11:44 11.01.2024

Спорт єднає всіх

Нещодавно в нашому ліцеї відбулося спортивне свято "Спорт єднає всіх" в якому прийняли участь здобувачі освіти початкових класів.

11:17 10.01.2024

Як правильно поводитися в ожеледицю та снігопад

❄️ Засніжена казка надворі може обернутися неприємностями, якщо нехтувати простими правилами безпеки. Як правильно поводитися в ожеледицю та снігопад: 👉 Не перебігайте дорогу.  👉 Тримайтеся якомога далі від проїжджої частини дороги. 👉 Не наступайте на кришки люків.  👉 Виймайте руки з кишень і робіть дрібні кроки. 👉 Обирайте зимове взуття з ребристою підошвою. Корисний лайфхак: якщо відчуваєте, що втрачаєте рівновагу, швидко присядьте, згрупуйтеся та напружте мʼязи. Це дасть шанс втриматися на ногах або впасти з мінімальною шкодою для здоров’я. Бережіть себе, і най цьогорічна зима буде чудовою! ☃️

21:13 09.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора