A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Нас єднає Україна

2022 рік розпочинався для України тривожно: розвідки країн-партнерів попереджали про підготовку росії до війни. У суспільстві наростали панічні настрої. Задля зменшення соціальної напруги і об’єднання українців і було започатковане молоде свято – День єднання.

19:43 16.02.2024

Мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок"

На уроці "Я досліджую світ" учні 3 класу Беївського ліцею реалізували мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок". Дізналися як правильно сортувати сміття, познайомилися з видами пластику, виявили переваги i недолiки пластикових пляшок, дослiдили аспекти використання непотрiбних пластикових пляшок. Адже це не просто тара для зберігання рідин, а й відмінний матеріал для творчості. Діти отримали корисну iнформацiю та зробили відповідні висновки.

18:03 16.02.2024

St. Valentine's Day

День Святого Валентина досить популярне свято серед школярів. Існує кілька легенд стосовно цього дня, але всі вони поєднані однією думкою – справжнє кохання.

03:16 15.02.2024

Усе на світі єднає любов

14 лютого у світі відзначають День святого Валентина – день любові, свято теплого почуття, що окриляє, надихає та дарує сили, радість і захоплення.

00:01 15.02.2024

Спорт єднає всіх

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, спорт зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності людей, які ним займаються, розвиває в них такі навички як швидкість, спритність, реакція, координація, витривалість, терпіння і сила. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить людям масу позитивних емоцій. 

15:00 14.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора