A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Голокост – це наш спільний біль

27 січня – скорботна дата. У цей день Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв Голокосту – однією з найстрашніших та найжорстокіших сторінок історії людства ХХ сторіччя.

08:25 27.01.2024

Тиждень"Історію переписати неможливо" (відеоролик)

В рамках проведення заходів до Дня Соборності України ліцеїсти взяти участь у флешмобі "Ланцюг єдності". Також з учнями 6-7 класу була проведена година спілкування "Моя Україна – єдина та вільна", під час якої здобувачі освіти поглибили свої знання з історії України, порівняли події минулого з подіями сьогодення та віддали шану захисникам і захисницям, які захищають цілісність України зараз.

23:16 26.01.2024

У здоровому тілі здоровий дух

Спорт та фізична культура – це сформований спосіб життя людини, що спрямований на зміцнення здоров'я, загартування організму. Хто любить спорт, почуває себе прекрасно, має багато сил, що дає змогу займатися цікавими й корисними справами.

21:50 24.01.2024

І етап Всеукраїнських шкільних ліг з баскетболу (відеоролик)

У рамках ініціативи проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" відбулися змагання з баскетболу серед команд дівчат і хлопців Беївського ліцею. Команди проявили неабияку силу духу, витримку, неймовірну жагу до перемоги.

21:00 24.01.2024

У Беївському ліцеї стартував Всеукраїнський проєкт  «ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» (відеоролік)

У Беївському ліцеї стартував Всеукраїнський проєкт  «ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».  Шкільні ліги – це спортивні змагання серед вихованців освітніх закладів, розроблені за світовим та європейським досвідом. Метою проєкту є залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей через спорт, можливість самовиразитися і, що важливо в наші часи, психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів. 

18:31 22.01.2024

Наша єдність – наша зброя (відеоролик)

Щороку 22 січня ми відзначаємо День Соборності України.  💙💛 Цей день завжди був важливим для нашої держави, а зараз і поготів. В дошкільному підрозділі цей день пройшов під гаслом «Наша єдність – наша зброя». З дітьми були проведені бесіди,  тематичне заняття та ранкові зустрічі. Малята дізналися про історію виникнення свята Соборності,  пригадали державні символи. Було проведено заняття " Соборна мати – Україна, одна на всіх,  як оберіг", яке мало на меті виховувати у дошкільників почуття єдності та розуміння того,  що разом ми здатні подолати всі труднощі.  Діти відгадували загадки,  грали в ігри та отримали позитивний настрій на весь день💙💛

18:11 22.01.2024

Одна, єдина, Соборна Україна (відеоролик)

Найдорожча, наймиліша серцю країна – наша Україна. У цвіті калини, шепоті дібров, стрімких карпатських ріках і безкраїх південних степах живе незламний козацький дух і вічна любов матері до своїх дітей. Бережімо нашу неньку-Україну – прославляймо рідну землю в піснях і віршах, адже Україна в нас одна – вільна, єдина, неповторна.

17:58 22.01.2024

День пам'яті "КІБОРГІВ"

20 січня з нагоди відзначення Дня пам’яті захисників Донецького аеропорту була проведена інформаційна година "Це день людей, чий дух міцніший за бетон".

23:27 20.01.2024

Козацькі забави

Немає українця, який би не знав, що таке козацькі розваги. Забави, покликані проявити всю свою силу фізичну і показати гарт духу – найулюбленіші для кожного з нас.

22:55 18.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора