A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Учень 8 класу Которов Павло став лауреатом обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів»

З метою залучення учнівської молоді до пошуково-дослідницької діяльності, виховання поваги та бережливого ставлення до історико-культурної спадщини українського народу у жовтні 2023 року в заочному форматі було проведено обласну краєзнавчу конференцію учнівської молоді «У світі краєзнавчих відкриттів».

21:41 15.12.2023

Хто спортом займається, той сили набирається (відеоролик)

У Беївському ліцеї пройшли захоплюючі спортивні змагання "Хто спортом займається, той сили набирається". Цей захід був наповнений енергією, веселощами та незабутніми враженнями юних спортсменів. Всі учасники із  задоволенням взяли участь у цьому заході, демонструючи свої спортивні вміння, вправність та командний дух.

18:52 15.12.2023

Учні ліцею вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Учні ліцею мали змогу подумки переміститися в ту ніч з 25 на 26 квітня в той далекий 1986 рік, який змінив життя багатьох людей.

16:12 14.12.2023

Піжамна вечірка до дня Святого Миколая

В нашому дошкільному підрозділі відбулася піжамна вечірка до дня Святого Миколая. До вечірки діти підготували віршики, пісні, танці, активно грали у веселі ігри. Та не обійшлося і без непроханих гостей. До малечі завітала Лінь, яка намагалася зіпсувати вечірку, приспати дітлахів, не пустити Святого Миколая на свято. Але наших діточок навіть Лінь не може зупинити, бо вони своїми веселими та завзятими іграми прогнали ліниву чаклунку.....

16:27 13.12.2023

В ніч на свято Миколая (відеоролик)

День Святого Миколая! І дітки і дорослі з нетерпінням чекають цього свята та щиро вірять у дива! Нехай святий Миколай почує найзаповітніше бажання усіх нас – бажання перемоги, миру і процвітання Україні!

11:02 13.12.2023

Формування комунікативних навичок на уроці англійської мови

Сучасні учні відрізняються від тих, які були кілька десятиріч тому. Вони потребують ефективної взаємодії, інтерактивної діяльності та комунікації. Важливо, щоб діти на уроці не нудьгували, були не спотерігачами, а, навпаки, активними учасниками освітнього процесу. Урок англійської мови на тему: “Food. Cooking. Recipes” для учнів 7 класу відбувся у нестандартній формі. Об’єднавшись у дві команди, учні влаштували конкурс, де розгадували загадки, виконували цікаві завдання. Щоб знайти слова та скласти речення довелося трохи порухатися у класі, щоб відшукати папірці. Також учні придбали фрукти й овочі для святкового столу. Найцікавішою виявилася презентація проєкту “Сookery Book”, готуючись до якого діти підготували та розказали рецепти страв для різдвяного столу. На уроці панувала позитивна атмосфера. А дрібні цукерочки, які команда отримала у винагороду за кожну правильну відповідь, заохочували школярів до активної діяльності.

10:50 13.12.2023

16 днів проти насильства (відеоролик)

3 25 листопада по 10 грудня у Беївському ліцеї було проведено акцію «16 днів проти насильства». Акція проводилась з метою популяризації правової освіти серед учнівської молоді, привернення уваги громадськості до проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми,гендерного насилля, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

17:29 11.12.2023

Учениця 11 класу Ревенко Дарина взяла участь у Національному тижні читання

Згідно зі стратегією розвитку читання на період до 2032 року "Читання як життєва стратегія" з 4  до 10 грудня 2023 року  Українським інститутом книги була проведена Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція "Національний тиждень читання". Мета цієї акції – консолідувати українське суспільство навколо читання як тренду.

16:36 11.12.2023

Міжнародний день прав людини

Щороку, 10 грудня, у світі відзначають Міжнародний день прав людини, заснований Генеральною асамблеєю ООН. Саме у цей день Оганізація Об’єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини, у якій проголосила, що діти мають право на особливий захист, турботу і допомогу.

17:26 10.12.2023

У Беївському ліцеї пройшов Тиждень доброчесності

З 4 по 8 грудня у Беївському ліцеї пройшов Тиждень доброчесності. Головною метою Тижня було ознайомлення учнів з поняттями "доброчесність", "недоброчесність", надання базових знань про корупцію та її негативні наслідки.

17:45 08.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора