A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вистояли на Майдані – переможемо у війні

21 листопада 2023 року Україна відзначає десяту річницю Дня Гідності та Свободи – одного із знакових офіційних свят, встановленого на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. У цьому році цей день проходить під гаслом «Вистояли на Майдані – переможемо у війні».

19:36 21.11.2023

Безпека на дорозі – безпека життя

Традиційно у Беївському ліцеї проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

17:42 20.11.2023

Команда третього вікового девізіону Беївського ліцею стала другою у І етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Сoll Games»

15 листопада учні Беївського ліцею взяли участь у Всеукраїнському фізкультурно- оздоровчому заході «Сoll Games», представляючи команди II i III вікового девізіону.

17:24 17.11.2023

Рух заради здоров'я

16 листопада 2023 року для учнів початкової ланки Беївського ліцею був проведений флешмоб "Рух заради здоров'я", в ході якого учасники активно виконували різноманітні вправи ранкової зарядки. Рухи були завзяті, динамічні і вправні. Дітлахи рухалися із задоволенням, вправно демонстрували свої здібності. Після виконаних завдань учасники з великим задоволенням грали у волейбол. Кожна із команд спритно рухалася, активно передаючи м'яч через сітку, а інша – ловлячи його. Усі учасники залишилися задоволені!

07:28 17.11.2023

У ліцеї відзначили Всесвітній день доброти (відеоролик)

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен.

16:18 13.11.2023

Посібник для батьків: соціальні мережі і діти

Діти проводять в Інтернеті велику частину свого життя. Там вони грають в ігри, навчаються, починають нові знайомства, шукають друзів та навіть закохуються і створюють пари. Соціальні мережі дуже добре цьому сприяють. Але поруч із перевагами, які може давати нам онлайн-світ, там може знаходитися дуже багато небезпек з якими щодня зустрічаються діти: кіберсталкінг, кібербулінг, секстинг, сексторшн. Це невеликий перлік того, що може чекати на вашу дитину вже сьогодні, поки ви читаєте цей текст.

23:02 12.11.2023

Гепатит А. Як вберегтися від захворювання

"Гепатит А" є одним з найпоширеніших інфекційних захворювань дитячого віку. Найчастіше хворіють школярі віком від 7 до 14 років. Локальні спалахи трапляються в дитячих закладах. Пік захворюваності припадає на пізню осінь.

21:29 10.11.2023

Сказ: що варто знати і як уберегтися

Сказ та зараження дітей – це дуже важлива тема. Сказ – це гостре вірусне захворювання, яке передається через укуси хворої тварини або потрапляння слини на пошкоджену шкіру або слизові оболонки.

20:41 10.11.2023

Команда першого вікового девізіону Беївського ліцею стала третьою у І етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Сoll Games»

9 листопада учні Беївського ліцею взяли участь у І етапі Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Сoll Games», представляючи команду першого вікового девізіону. Змагання виявилися непростими але цікавими. Юним спортсменам були запропоновані різні види естафет. У комадній боротьбі учні Беївського ліцею вибороли почесне ІІІ місце.

22:56 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора