A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

І книги теж мають свою історію

На уроці української мови учні 3 класу Беївського ліцею познайомились з історією книги, дізнались про історію створення книги, цікаві видання – найбільша книга світу, найменша книга. Були проведені цікаві вправи. Діти з цікавістю слухали повідомлення вчителя та своїх друзів.

19:57 19.09.2023

Прогулянка (відеоролик)

Цікава та пізнавальна прогулянка видалася сьогодні у малюків дошкільного підрозділу. Діти із задоволенням зробили собі браслетики із живих квітів. 

19:48 18.09.2023

Заняття "Моя країна – Україна"

15 вересня з дітьми дошкільного підрозділу було проведено заняття "Моя країна – Україна ", в ході якого діти поглиблювали знання  про рідний край, про Батьківщину, про державні символи. Формували поняття «Батьківщина», «Україна-держава». Розвивали вміння логічно граматично правильно виражати свої думки. Виховувавали  почуття любові до рідної землі, рідної мови, до свого народу почуття гордості.

16:29 16.09.2023

Зустріч футболістів Беївського ліцею та Василівської гімназії

Кажуть, що життя – це гра. А футбол – це НАЙПОПУЛЯРНІША і НАЙДОСТУПНІША гра. Виходить, що ФУТБОЛ це життя у своєму найкращому прояві. Отже, якщо ти граєш, то – грай красиво. Саме КРАСИВО грали футболісти –здобувачі освіти Беївського ліцею та Василівської гімназії. Після привітання команд почалася спекотна і захоплююча гра, яка проходила в дружній атмосфері. Команди грали в своє задоволення, зовсім не разочаровуючись від пропущених голів.

16:25 16.09.2023

Про протидію онлайн-шахрайством

З метою протидії та попередження вчинення онлайн-шахрайств шляхом підвищення рівня обізнаності про шахрайські схеми до Вашої уваги інформація, надана відділом протидії кіберзлочинам в Сумській області Департаменту кіберполіціі Національної поліції України:

15:20 11.09.2023

У Беївському ліцеї проведено єдиний урок безпеки

07.09.2023 на базі Беївського ліцею фахівцями віділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Роменському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області старшим лейтенантом служби цивільного захисту Білоножко Юрієм Васильовичем спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі Наталією Коваленко було проведено тренування по відпрацюванню порядку дій при сигналі «Повітряна тривога»  під час освітнього процесу та проведено єдиний урок безпеки з учнями та персоналом.

23:44 07.09.2023

Пролунав срібний голос першого дзвоника

Ось і пролунав срібний голос першого дзвоника та сповістив про початок нового навчального року. Свято 1 вересня завжди особливо урочисте і хвилююче, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети під мирним небом. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

16:30 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора