A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День чудес (дошкільний підрозділ)

Десятий день перебування дітей в оздоровчому таборі «Мальва» мав назву «День чудес». Цей день для дошкільнят в оздоровчому таборі розпочався з ранкової гімнастики під веселу музику та рухливої гри «Літачки».  А далі була бесіда на тему «Дерева на нашому майданчику». Малеча спостерігала за фруктовими деревами в саду, називали на якому дереві які ростуть плоди. Після спостереження діти із задоволенням взялися за пензлики і намалювали свої «Чудо дерева».

23:32 14.06.2023

День України

14 червня у нас день України! Ми із задоволенням поринули у патріотику! Адже Україна – це круто, Україна – понад усе! Розпочали із ранкової розминки, зробили зарядку із музичним супроводом. Потім пограли у гру "Україна понад усе!", одним із етапів якої було вплітання стрічок у косички дівчаткам. Із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті, де зобразили нашу національну символіку: прапор і тризуб. Завершився день вікториною під назвою "Що ми знаємо про Україну?" Дітям було дуже цікаво дізнаватися багато нових фактів про Україну. Після усіх заходів ми залюбки відпочивали на майданчику.

16:05 14.06.2023

День безпеки

На виконання протокольного доручення Департаменту освіти і науки Сумської ОВА від 06.06.2023 року із вихованцями літнього оздоровчого майданчика Мальва" Беївського ліцею були проведені заходи, спрямовані на профілактику дитячого дорожньо-транспортного травматизму, формування навичок із безпечної поведінки на дорозі.

15:20 13.06.2023

День казки

12 червня у пришкільному оздоровчому таборі "Мальва" не просто день, а день казки. Усі ми родом із дитинства, тому щиро віримо у казкові дива. Саме в цей день діти мали можливість помріяти і відчути атмосферу свята.

23:02 12.06.2023

Прощавай, садок дитячий!

     Настав довгоочікуваний день – випускний у дошкільному підрозділі Беївського ліцею. Це радісна і водночас хвилююча мить для малечі – наші пташенята-дошкільнята залишають своє гніздечко – садочок. Попереду школа – нові враження і пізнання, шкільні радості і товариші, перерви і підручники, перші оцінки і домашні завдання.

16:07 09.06.2023

Олімпійський день

9 червня з метою популяризації фізичної культури, спорту, олімпійського руху та олімпійських цінностей і здорового способу життя в Беївському ліцеї із вихованцями пришкільного оздоровчого табору "Мальва" був проведений Олімпійський день. Діти взяли участь у змаганні "Ми завзяті та спортивні", переглянули мультфільми, грали в міні-футбол та виконували руханки під музичний супровід. Вихованці табору показали як вміють працювати в команді, проявляти згуртованість, організованість та дружбу.

15:38 09.06.2023

Рух - це здорово! (відеоролик)

Вихованці пришкільного табору з денним перебуванням "Мальва" Беївського ліцею долучилися до Всеукраїнського масового заходу для учнів «Рух – це здорово!», який проводився у рамках святкування Дня захисту дітей.

22:23 08.06.2023

День спорту

8 червня в нашому таборі надзвичайно рухливий день! У рамках святкування Дня захисту дітей по всій країні відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід, приурочений цій події. З метою залучення до рухової активності та популяризації здорового способу життя до заходу долучилися вихованці пришкільного табору "Мальва" Беївського ліцею. Під час марафону діти виконували вправи з присідання, збирали м'ячики, бігали змійкою, потрапляли м'ячиком у кільце, проходили руколаз. Також із дітками була проведена бесіда "Здоровим бути – зі спортом дружити".

18:01 08.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора