A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

З 15 по 21 травня 2023 року у світі проходив 7-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. В нашому ліцеї Тиждень безпеки дорожнього руху розпочав роботу із проведення ряду заходів, метою яких стала профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

21:33 21.05.2023

Спільний біль. Спільна історія. День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

79 років тому кримськотатарський народ пережив страшну трагедію. Одним розчерком пера «батька всіх народів» більше 200 тисяч кримських татар стали ворогами народу і позбавлялися своєї історичної батьківщини. Більше 50-ти тисяч їх загинуло під час примусової депортації, близько 50-ти тисяч померло уже у місцях поселення. Жертвами стали переважно жінки, діти і люди похилого віку. Тільки через 45 років цей гордий і близький українцям народ отримав змогу повернутися на свою батьківщину, почав загоювати рани. Але прийшла нова біда – окупація Криму рф у 2014 році. І знову, в котре, кримські татари переживають складний і трагічний період – період боротьби за свою свободу, за право жити на своїй землі у вільній і єдиній Україні.

00:03 19.05.2023

День вишиванки (відеофлешмоб дошкільнят)

Всесвітній день вишиванки. У цей день всі українці одягають вишиті сорочки та сукні, бо вишиванки є символом єднання, солідарності і підтримки. Сьогодні українська вишиванка всюди: без неї не обходиться жодне національне свято, вона є візиткою нашої країни, невід’ємним елементом гардеробу кожної людини.

23:30 18.05.2023

Вишиванка - символ української нескореності

Цього року, 18 травня, в Україні відзначають День вишиванки. Погодьтеся, що третій четвер травня – чудова пора, коли вже тепло і у вишиванці можна йти вулицею, не ховаючи її під курткою чи светром. А коли майже всі одягнені у квітучі народні блузи і сорочки, то це справді свято краси і національної згуртованості.

22:02 18.05.2023

Пам'ятати заради майбутнього

8 травня в Україні та світі відзначається День пам’яті та примирення з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939 – 1945 років. Цей день відрізняється символізмом. «Пам’ять» означає, що ми пам’ятаємо тих, хто поклав своє життя у цій війні. «Примирення» – символ того, що всі країни повинні об’єднатися разом у боротьбі за мир. До вшанування пам’яті загиблих долучилися учні Беївського ліцею: поклали квіти до Меморіалу слави, виготовили символи-маківки та переглянули відеофільм «День пам’яті та примирення». Для дітей були проведені уроки мужності «Збережемо пам’ять про подвиг».

19:20 08.05.2023

Подорож до країни Почуттів

Вихованці дошкільного підрозділу Беївського ліцею на занятті з ознайомлення з соціумом здійснили цікаву та повчальну подорож до країни Почуттів.

12:06 06.05.2023

Цікавий світ психології

Уже стало доброю традицією ліцею щорічне проведення тижня психології. І це не випадково, адже психологія тісно пов’язана з усіма науками, вводить людину в цікавий світ таємного, внутрішнього життя особистості, стосунки з іншими людьми.

22:01 01.05.2023

Космічний простір: планети, зірки, сузір'я

В дошкільному підрозділі Беївського ліцею, тиждень був  присвячений темі «Космос». Вихователі працювали за такими методами та прийомами: спостереження, пошуково-дослідницька діяльність, уявні подорожі, читання художньої літератури про Космос, бесіди, дидактичні ігри, розгляд картин, картинок, ілюстрацій, загадки.

17:18 30.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора