A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День закриття табору "Мальва" (дошкільний підрозділ)

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров`я дітей дошкільного віку. Пришкільний табір "Мальва" Беївського ліцею оздоровлював своїх вихованців протягом 14 робочих днів.

23:36 20.06.2023

День закриття табору

Сьогодні у нас День закриття табору. Зовсім не хочеться розлучатися з нашим веселим товариством, але попереду яскраве тепле літо і безліч вражень, тому вперед до нових пригод і прощавай, табір!

13:00 20.06.2023

Як захистити дітей від загроз в Інтернеті: поради батькам

Згідно зі звітом організації Internet Watch Foundation за 2022 рік в інтернеті виявили найбільше за всі роки матеріалів категорії «А» про сексуальне насильство над дітьми. До цієї категорії входять матеріали з найжорстокішими видами сексуального насильства, що з 2020 року зросло в понад двічі. Водночас найбільше жертв – серед немовлят та дітей молодшого віку.

00:25 20.06.2023

День талантів (дошкільний підрозділ)

19 червня, в день талантів, вихованці дошкільного підрозділу пришкільного табору "Мальва" розпочали з ранкової гімнастики та рухливих ігор під музику "Крокуй разом з нами". Вихователі провели з дітьми бесіду на тему "Проймемо душу прекрасним", після чого малеча переглянула мультфільм "Принцеса на горошині". Вихованці проявилиа свої таланти в малюнках "Хай завжди буде сонце! Хай завжди буде небо! Хай завжди буде мама! Хай завжди буду я!"

23:43 19.06.2023

День бантика

19 червня у пришкільному таборі "Мальва" День бантика. Чудова сонячна погода радувала вихованців, в усіх був гарний настрій. Під час ранкового кола "А в мене бантик ось який" усі продемонстрували власні бантики, з різними орнаментами та забарвленням, а також потренувалися зав'язувати їх. Продовжився день конкурсом аплікацій "Умілі ручки". Діти виготовили паперові бантики та обмінялися приємними враженнями від захоплюючого процесу. У ході гри "Хвостики, бантики" всі жартували, імпромізували та робили фотознімки.

23:16 19.06.2023

День туризму (дошкільний підрозділ)

Туризм приваблює дітей не тільки пізнавальною діяльністю, він – безцінний засіб фізичного виховання й активного відпочинку на природі. Вихованці дошкільного підрозділу Беївського ліцею в останній день тижня проявили себе як юні туристи. Для дітей був організований піший перехід до сільського стадіону, де вони розважалися на ігровому майданчику, грали в рухливі ігри. День пройшов активно, весело та з користю для дітей.

23:36 16.06.2023

День Саморобкіна

16 червня у пришкільному таборі "Мальва" день Саморобкіна. Нарешті сонячно і тепло, погода тішить і додає гарного настрою! Спочатку вихованці ознайомилися із колекціями гербаріїв та з тим, які вони бувають. Діти із цікавістю розглядали кожен листочок, який він має вигляд у засушеному стані. Після перегляду гербаріїв завітали до "Майстерні Саморобкіна", де виготовляли вироби із природнього матеріалу. Під час конкурсу "Умілі ручки" дітки із радістю презентували і розглядали вже готові зразки поробок. А для того, щоб у майбутньому були необхідні запаси природнього матеріалу, вихованці вирушили на заготівлю листя, пелюсток троянд, гілочок та шматочків кори.

22:43 16.06.2023

День сміху (дошкільний підрозділ)

15 червня у дошкільному підрозділі лунав веселий дитячий сміх. Все почалося з ранкової гімнастики та руханки "Стонога" під веселу музику. Продовжився день веселими жартами, інсценуванням жартівливих віршиків. Діти показали артистизм, уміння сприймати жарти та емоційно реагувати на них. Свій гарний настрій і щирі посмішки вихованці передали в малюнках, намалювавши веселі смайлики.

17:14 15.06.2023

День Зірок

15 червня у пришкільному таборі "Мальва" день Зірок. Під час конкурсної програми "Наші таланти" наші учасники змогли продемонструвати свої здібності. Також діти вправлялися у майстерні паперового мистецтва, виготовляли різні вироби. Маленькі пальчики із задоволенням долучилися до роботи і проявили значну активність. У конкурсній програмі "Містер і міс табору" взяли участь усі вихованці, після чого обрали гідних претендентів на ці титули. Завершили день іграми на свіжому повітрі.

17:00 15.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора