A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Королева спорту покликала своїх шанувальників на легкоатлетичний крос

28 жовтня королева спорту легка атлетика покликала своїх шанувальників на традиційний легкоатлетичний крос в залік Гімназіади 2023-2024. Вихованці Беївського ліцею показали своє шанобливе ставлення до королеви спорту. Про це говорять результати: наші легкоатлети старшої вікової групи посіли ІV сходинку, а молодшої – почесне ІІІ командне місце. Серед особистих результатів Которов Анастасія була третьою, а Лісовенко Віктор – другим.

13:58 30.09.2023

Палітра літніх спогадів

Ось і промайнуло тепле літечко – пора радості, відпочинку та безтурботності. Наступна зупинка – осінь! Будь ласка не забувайте свої літні спогади.

12:35 30.09.2023

Найвищі цінності суспільства – це людина, її життя і здоров’я, недоторканість і безпека

Сьогодні, коли в Україні ведеться повномасштабна війна проти вторгнення російського агресора, коли ситуація в країні є дуже стресовою для дітей: постійні сирени, вибухи, військові зі зброєю, погіршення екологічного стану довкілля, заміновані території – як ніколи підвищується роль освіти у підготовці учасників освітнього процесу до дій в надзвичайних ситуаціях.

21:47 29.09.2023

У Беївському ліцеї пройшов Олімпійський тиждень

Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в ліцеї щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень. Не виключенням став і цей рік. Олімпійський тиждень тривав з 21 по 25 вересня. До проведення заходів долучилися не лише вчителі фізичної культури, а й всі вчителі ліцею.

22:25 27.09.2023

Дотримання правил дорожнього руху

27 вересня в рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності відбулася зустріч учнів 1-4 класів та дошкільного підрозділу Беївського ліцею з представниками поліції на тему "Дотримання правил дорожнього руху". Це була не просто бесіда, а щире безпосереднє спілкування, під час якого учні дізналися багато нового та закріпили свої знання з правил дорожнього руху. Навчання в школі – це не лише уроки! Поліцейські побажали учням безпечного й радісного життя, а ми, в свою чергу, висловлюємо подяку представникам поліції та чекаємо на нову зустріч.

22:13 27.09.2023

Олімпійський урок

З метою пропаганди здорового способу життя серед учнів молодшої ланки 21 вересня 2023 року у Беївському ліцеї був проведений Олімпійський урок. Діти із задоволенням продемонстрували свої здібності із фізичної культури, вміло долали різні дистанції, залюбки брали участь у різноманітних естафетах, спортивних конкурсах, іграх, забавах. Зокрема, варто зазначити, що учні із задоволенням взяли участь у таких естафетах: "Стільчик", "Проведи першим м'яч", "Ходьба на руках", "Веселий потяг" та інші.Також із захватом відповідали на запитання вікторини "Ми – маленькі спортсмени". Діти були активні, старанні, завзяті. Отже, пріоритет здоровому способу життя – першооснова успіху дітлахів у дитинстві та у дорослому житті. Тому учні початкових класів Беївського ліцею із задоволенням взяли участь в іграх та забавах, приурочених спорту.

23:10 22.09.2023

Спадкоємність партизанських традицій

Під час повітряної тривоги, перебуваючи у сховищі, у Беївському ліцеї відзначили день партизанської слави. Як і 82 роки тому радянські партизани і Українська Повстанська Армія воювали з окупантами, так і зараз славні традиції партизанського руху продовжують українські патріоти на окупованих українських землях, воюючи з цинічним і жорстоким загарбником. Імен цих героїв ми наразі не знаємо, але вони своїми справами і своїм подвигом невблаганно наближають перемогу України.

23:03 22.09.2023

Миру в Україні – бути!

Учні Беївського ліцею об'єдналися, щоб показати своє нестримне прагнення до миру, активно долучилися до заходів, приурочених Міжнародному дню миру. Наші діти – це найцінніше. У цей складний час вони, як ніколи, прагнуть миру і процвітання своєї Батьківщини.

22:54 22.09.2023

День миру!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру💙💛🕊️ Вихованці садочку активно приймають участь у заходах до Міжнародного дня миру. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.🙏🤗👫

22:38 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора