A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

6 грудня – День Збройних Сил України

Вже традиційно 6 грудня цьогоріч у Беївському ліцеї відзначали День Збройних Сил України. Збройні Сили – це міцний щит і разючий меч України. Мужні захисники і захисниці української армії – це найкращі сини і дочки українського народу, які твердо тримають ворожий удар і безжально б’ють ворога, неухильно наближаючи перемогу. Сьогодні, як і кожен день, хочеться сказати їм дякую за те, що маємо можливість жити, вчитися, працювати, спокійно спати. Складаємо молитви за повернення додому всіх захисників і захисниць живими та здоровими.

08:53 07.12.2023

Козацькі розваги

6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України. Це свято тих, хто просто зараз боронить нашу країну від підступного ворога. Свято тих, завдяки кому ми можемо жити, працювати, почуватися в безпеці. Це свято вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій та звитяг українського народу, сприяння зміцненню патріотичного духу.

15:37 06.12.2023

День рукавички (відеоролик)

6 грудня незвичайний день – "ДЕНЬ РУКАВИЧКИ". Хоча цього свята немає в жодному календарі, але ми вирішили його відмітити в ліцеї разом з дітьми, бо рукавички у нас завжди асоціюються із зимою та її забавами. І неважливо, різнокольорові чи однотонні, куплені чи зв'язані бабусею, головне, щоб в них було тепло.

15:33 06.12.2023

В здоровому тілі – здоровий дух

В здоровому тілі – здоровий дух, і цей дух потрібно розвивати з найменших років. Саме тому дуже важливо привчати дітей ще зі шкільної лави до виконання ранкової зарядки.

16:34 30.11.2023

У Беївському ліцеї відбулися жалобні заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

В українській історії є сторінки, які дуже боляче згадувати, але їх неможливо забути... Голодомор – не історична давнина, а глибока рана, яка пронизує пам’ять його очевидців та сучасне покоління. Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам'ять жертв Голодомору. Цьогоріч, 25 листопада, в умовах повномасштабної війни ми вшановуємо 90-ті роковини Голодомору-геноциду.

10:30 25.11.2023

Хто спортом займається-той сили набирається

"Хто спортом займається-той сили набирається" під таким девізом пройшов урок фізичної культури в учнів Беївського ліцею. Спорт надає сил та наснаги, зміцнюючи характер і силу волі, що ведуть спортсмена до бажаної перемоги. Саме спорт дає змогу пройти через вирій яскравих емоцій та переживань, що лише надихають та мотивують йти уперед і ні кроку назад!

16:34 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора