A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Нащадки козаків" - переможці І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура»

З  метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, формування духовно багатої та фізично розвиненої особистості 27 квітня 2023 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради проводився І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в номінації «Відун» та «Рятівник». В змаганнях брали участь 7 козацьких роїв закладів загальної середньої освіти Липоводолинської та Синівської ОТГ, а саме: Беївського, Липоводолинського, Берестівського, Байрацького, Синівського, Саївського ліцеїв.

16:57 30.04.2023

Подорож планетою Земля

22 квітня – Міжнародний День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

01:19 23.04.2023

Про безпеку пам'ятай

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Життєво необхідно озброїти дітей знаннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров'я.

13:30 22.04.2023

Свято Великодня

Напередодні світлого свята Господнього Воскресіння – Пасхи у дошкільному підрозділі Беївського ліцею діти ознайомилися з традиціями Великодня: які страви готують, як будинок прибирають, що одягають  на свято. А під час бесіди «Писанка чи крашанка» дізналися чим відрізняється писанка від крашанки та крапанки. 

16:12 14.04.2023

Великдень – величне і світле свято

Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю. Вихованці Беївського ліцею теж готувалися до свята, як належить. Діти слухали цікаві і зворушливі розповіді про роль Великодня у житті людини та про традиції святкування. Вихованці виготовили аплікації, прикрасили розмальовками деревце. Діти подякували воїнам ЗСУ за можливість зібратися родиною за святковим столом. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять про загиблих героїв, які не дожили до цього світлого дня.

16:03 14.04.2023

Природа – це казка, яку треба читати серцем

У третю суботу квітня вся Україна відзначає Всеукраїнський День довкілля. Учні Беївського ліцею долучилися до участі в заходах екологічного змісту в рамках місячника «Природа – це казка, яку треба читати серцем».

15:26 14.04.2023

Піклуватися про своє здоров'я треба з малечку

13 квітня на занятті з валеології "Здоров'ячки" вихованці дошкільного підрозділу подорожували на потязі і завітали у гості до зайчика-Здоров'ячка. Разом із зайчиком грали у гру "Корисне чи ні". Гра була цікавою та пізнавальною. Дітлахи дізналися багато нового про корисні та шкідливі продукти харчування, та як вони впливають на їхнє здоров'я. Разом із зайчиком-Здоров'ячком зробили висновок, що піклуватися про своє здоров'я треба з малечку.

14:52 13.04.2023

Україна – космічна держава

Україна – велика космічна держава, чиї сини і доньки зробили гігантський внесок у дослідження і освоєння Всесвіту. К. Ціолковський і М. Кибальчич, Ю. Гнатюк і С. Корольов, І. Сікорський і О. Антонов – імена цих видатних дослідників і конструкторів знає весь світ. Саме про це ішла мова під час віртуальної подорожі, яку здійснили учні 5-7 класів Беївського ліцею, присвячену Всесвітньому дню авіації і космонавтики.

22:47 12.04.2023

Ми за здоровий спосіб життя

В усі часи українці цінували здоров’я. Вітаючись наші предки говорили «Доброго здоров’я!», а прощаючись – «Бувайте здорові!», підкреслюючи важливість доброго самопочуття і здоров’я людини. У сучасному світі бути здоровим стає престижно, модно, економічно вигідно. Все більше молоді у світі та в нашій країні вважають, що краще бути здоровим, ніж багатим і хворим.

22:20 08.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора