A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підкорення шахового олімпу

Шахи – це пам’ять, логіка, стратегія і тактика. Недарма на батьківщині шахів, у Індії, цією грою цікавилися воєначальники. А у нашій Липоводолинській громаді юні любителі цієї інтелектуальної гри довгі роки не мали можливості показати свої здібності. І ось, нарешті, це сталося – пройшов І етап змагань з шахів серед учнів закладів загальної середньої освіти Липоводолинської громади. Честь Беївського ліцею захищала команда у складі Іванової Єлизавети, учениці 9 класу, Гурінчука Дениса, учня 8 класу і п’ятикласника Яковенка Максима.

17:38 09.02.2024

Здоров'я і спорт поруч ідуть

Характерною рисою сучасного уроку є висока рухова насиченість і динамічність, емоційність у поєднанні із формуванням здоров’язберігаючої компетентності. Досягненню цього сприяє творче застосування різних форм навчання, ігор, фізичних вправ, використання методів і засобів, що стимулюють активність учнів, а також музичного супроводу, різноманітних снарядів, тренажерів, широкого набору спортивного інвентарю. У зв'язку з цим потрібно послідовно формувати в учнів відповідні рухові уміння й навички.

21:33 31.01.2024

Пам'ятаємо героїв Крут! (відеоролик)

29 січня – день пам'яті героїв Крут. Бій, який став символом героїзму та самопожертви нашої боротьби за незалежність. В цей день у 1918 році українські юнаки стримали наступ російсько-більшовицьких військ. Здавалося б, минуло так багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра й актуальна для нас.

21:28 31.01.2024

День затвердження Державного Прапора України

28 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила синьо-жовтий Прапор України. Синьо-жовтий прапор завжди означав волю та незалежність для українців, але зараз ці кольори набули нового значення...

10:05 28.01.2024

Голокост – це наш спільний біль

27 січня – скорботна дата. У цей день Україна разом зі всією світовою спільнотою вшановує пам'ять жертв Голокосту – однією з найстрашніших та найжорстокіших сторінок історії людства ХХ сторіччя.

08:25 27.01.2024

Тиждень"Історію переписати неможливо" (відеоролик)

В рамках проведення заходів до Дня Соборності України ліцеїсти взяти участь у флешмобі "Ланцюг єдності". Також з учнями 6-7 класу була проведена година спілкування "Моя Україна – єдина та вільна", під час якої здобувачі освіти поглибили свої знання з історії України, порівняли події минулого з подіями сьогодення та віддали шану захисникам і захисницям, які захищають цілісність України зараз.

23:16 26.01.2024

У здоровому тілі здоровий дух

Спорт та фізична культура – це сформований спосіб життя людини, що спрямований на зміцнення здоров'я, загартування організму. Хто любить спорт, почуває себе прекрасно, має багато сил, що дає змогу займатися цікавими й корисними справами.

21:50 24.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора