A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Баскетбольні баталії

19 березня, у другий день ІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», відбулися змагання з баскетболу серед дівчат, у яких взяли участь команди з Беївського, Берестівського та Липоводолинського ліцеїв.

21:04 19.03.2024

Вдалий старт вихованців Беївського ліцею

18 березня 2024 року в Липоводолинській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». На урочистому відкритті були присутні керівники громади. Відповідно до календаря проведення ІІ етапу сьогодні відбулися змагання з черліденгу та волейболу серед юнаків.

20:00 18.03.2024

Не вперше і однозначно не востаннє!

6 березня 2024 року в Беївському ліцеї відбулася зустріч з учасниками освітнього середовища з питань забезпечення безпеки в освітньому закладі. З працівниками закладу проведено навчання щодо дій у разі нападу або ризику нападу на заклад освіти, до якого долучилися представники територіальних підрозділів Головних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції. Залучено 33 особи. З учнями 7-8 класів проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правил пожежної безпеки в побуті. З метою запобігання несвідомому втягненню неповнолітніх у протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України, зі здобувачами освіти обговорено наслідки таких діянь та відповідальність за їх скоєння. Залучено 18 осіб.

19:22 12.03.2024

Дівчатам підкорюється футзал

7  березня 2024 року на базі Байрацького спортивного комплексу пройшов турнір  із футзалу  серед учениць закладів освіти Липоводолинської ОТГ. У турнірі взяли участь команди чотирьох навчальних закладів: Беївського, Берестівського, Липоводолинського ліцеїв та Сухогруньської гімназії. У напруженій боротьбі наші дівчата вибороли третю сходинку.

21:45 10.03.2024

Абетка енергозбереження

Наша держава під час війни зіткнулася з проблемою енергозабезпечення. Ворог захопив Запорізьку АЕС, зруйнував Каховську ГЕС, майже щодня атакує важливі для населення України життєзабезпечуючі об’єкти. У багатьох населених пунктах відсутні водо-, газо- і електропостачання. Щодня наші комунальники, енергетики і працівники МНС під ворожим вогнем налагоджують роботу критичних об’єктів.

21:18 10.03.2024

Зі святом весни, чарівності, краси і жіночності!

Уранці кожен з нас перегорнув сторінку календаря, зустрічаючи новий день. Березень… На вулиці ще прохолодно. Неспішним кроком ідемо на роботу чи на навчання і несподівано помічаємо: сонячні промінці ніжніше торкаються шкіри, вітер вже не сердито гойдає гілля, пташки співають радісно й гучно. “Весна” – думає кожен з нас. – “Починається весна…”

00:15 09.03.2024

Вас вітають вихованці дошкільного підрозділу зі святом 8 березня! (відеоролик)

Вас вітають вихованці дошкільного підрозділу зі святом 8 березня! Шановні, дорогі, прекрасні, чудові жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Бажаємо вам тепла і любові в серцях, відмінного здоров'я, приємних компліментів, дорогих подарунків, чудового настрою, прекрасного самопочуття і справжнього жіночого щастя. Будьте красиві, щасливі, даруйте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Ви – чарівні!

00:11 09.03.2024

"Малювання " пластиліном

Сьогодні наші дошкільнята "малювали" пластиліном... Пластилінографія – чудовий вид мистецтва, як засіб  розвитку дрібної  моторики рук, покращення стресостійкості,  розвитку творчих здібностей у дітей.

14:13 06.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора