A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Ми за мир у всьому світі!!"

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами  будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Привернути увагу до проблеми миру Землі – ось основна мета цього свята.

17:46 21.09.2020

Тиждень протидії булінгу!!!

Сьогодні серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми відносно один одного.  З метою попередження булінгу, а саме жорстокості та насильства серед підлітків, профілактики злочинів та правопорушень в учнівському середовищі;ознайомлення педагогічних працівників з поняттям, формами та структурою булінгу; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

15:49 18.09.2020

День пам'яті Захисників України!!

Відповідно до розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації «Про затвердження регіонального плану заходів з відзначення у 2020 році в Сумській області Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» у Беївському НВК було проведено ряд заходів. Для учнів було організовано та проведено тематичну виставку «День пам’яті Захисників України», на якій школярі мали змогу ознайомитися з виданнями в яких  згадано воїнів,які поклали своє життя за Україну,зокрема воїнів Сумської області. Також діти разом із класним керівником виготовили оберіг «Тризуб», як символ нашої незалежної держави. Було проведено виховну годину з учнями 5 класу на тему «Бережіть пам’ять про тих, хто загинув у боротьбі за незалежність та суверенітет України», в ході виховної роботи діти розповідали вірші про Україну та воїнів які захищають нашу Україну.

16:18 14.09.2020

Соціальна реклама. Відеоролики про коронавірус SARS-CoV-2

З метою запобігання поширенню захворювання COVID-19 пропонуємо до Вашої уваги перегляд соціальних відеороликів про коронавірус . Відеоролики для опрацювання можна завантажити в електронному вигляді за посиланнями: http://files.mip.gov.ua/files/2020/koronavirus_redcross/ http://files.mip.gov.ua/files/2020/oberezhno_COVOD-19/

16:28 07.09.2020

1 вересня - початок нової шкільної історії

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Після тривалого карантину та дистанційного навчання діти з нетерпінням йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків  — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. 

13:50 01.09.2020

День Захисту дітей

Дорогі наші, малюки дошкільного підрозділу Беївського НВК! Шановні батьки!

11:18 01.06.2020

День Європи

Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи.  Для українців  – це особливий день, адже Україну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. Цьогоріч вперше за роки існування свята, у зв’язку з коронавірусом, святкування в Україні відбудуться в онлайн-форматі.

11:21 20.05.2020

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Відповідно до рішення Липоводолинської селищної ради від 29.04.2020 року №65 та наказу відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради від 29.04.2020 №77-ОД «Про прийом заяв щодо зарахування до перших класів у 2020 році» з 30 квітня до 31 травня 2020 року проводиться прийом заяв про зарахування дітей до перших класів Беївського НВК : Беївська ЗОШ І-ІІІ ступенів - Беївський ДНЗ у 2020 році.

11:23 30.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора