A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

1 вересня - початок нової шкільної історії

Дата: 01.09.2020 13:50
Кількість переглядів: 158

Промайнуло веселе літо і настала осінь — пора навчання. Після тривалого карантину та дистанційного навчання діти з нетерпінням йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків  — особлива подія, бо для малюків з дитсадочка відбувається все вперше — перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні. 

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. 

День знань цього року пройшов організовано ,злагоджено та відповідно до вимог адаптивного карантину. Класні керівники з нетерпінням чекали своїх учнів, щоб нарешті побачити їхні щасливі обличчя. Після зустрічі школярі разом із наставниками пройшли до своїх класних кімна на перший цьогорічний урок.

Урочисто та радісно зустріло шкільне подвір'я першачків, яких привітали директор НВК Надія Іванівна Гелеверя, в.о. старости села Олександр Іванович Плутенко. Побажали їм міцного здоров'я та успіхів у навчанні.

У супроводі першої вчительки Любов Василівни Марюхи школярики вирушили до своєї класної кімнати на перший у їхньому житті урок.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора