A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Європи!!

День Європи — це свято Європейського Союзу, що відзначається як День Шумана, на ім’я міністра закордонних справ Франції Робера Шумана який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн із пропозицією почати процес об’єднання Європи.        Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність. У День Європи Європейський Союз виходить на вулиці України, щоб разом з українцями показати, що Україна — частина Європи. Напередодні Дня Європи у Беївському НВК проведено  флеш – моб «Україна – це Європа». У шкільній бібліотеці школярі могли ознайомитися з експозицією книг з казками європейських письменників.

15:37 14.05.2021

День Цивільного захисту

13 травня 2021 року у нашому навчальному закладі згідно плану проведений День Цивільного захисту. Він розпочався відкриттям, де всі учасники освітнього процесу ознайомилися із заходами, які проводилися в подальшому.

17:00 13.05.2021

День Матері!!

Материнство — велике диво. З народженням дитини в житті жінки змінюється дуже багато, з’являються нові пріоритети та завдання. Материнство — це не тільки купання в любові і радості, але і щоденна праця. Нехай кожна мама відчуває себе коханою, потрібною і захищеною. Нехай знає, що в будь-який момент вона знайде підтримку і розуміння в колі своєї родини. З Днем Матері!

16:30 11.05.2021

Тиждень безпеки життєдіяльності

Життя і здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

13:26 30.04.2021

Тиждень психології

В Беївському НВК з 19 по 23 квітня проходив тиждень психології під назвою «Фарби мого життя». Оскільки психологія пов’язана з усіма науками, вводить людину у цікавий світ явищ таємного внутрішнього життя особистості, стосунки з іншими людьми та оточуючим світом. У програмі тижня психології відбулося дуже багато цікавих заходів, творчих конкурсів та завдань. Учні школи , вчителі і працівники школи мали можливість взяти участь у цих цікавих заходах. Учасники щодня знайомилися з цікавою інформацією психологічного змісту.

13:53 23.04.2021

Спонсорська допомога

Задля створення сучасних і комфортних умов здобувачів освіти під час проведення уроків  фізичної культури та спортивних занять у Беївському НВК на початку квітня бригада майстрів приступила до поточного ремонту підлоги спортивної зали. Фінансову допомогу у проведенні ремонтних робіт надало ТОВ "Беєве".  Тепер зал став світлішим і затишнішим, а це запорука ефективного і безпечного освітнього середовища, яке надасть можливість удосконалити уроки фізкультури, сприятиме розвитку спорту, зміцненню здоров'я здобувачів освіти. Також завдяки спонсорській підтримці ТОВ "Беєве" було здійснено заміну каркасу криниці на території навчального закладу. Батьківський, педагогічний та учнівський колектив Беївського НВК висловлюють щиру подяку директору ТОВ "Беєве" Івану Івановичу Сало за цю безкорисну допомогу нашому закладу. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашій школі .

15:31 19.04.2021

День Щастя!!

https://m.facebook.com/groups/974060029775575/permalink/1121814545000122/

11:42 20.03.2021

Жінку уславимо гідно!!

З ледь відчутним весняним подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів до нас приходить чудове жіноче свято – 8 Березня. Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 Березня цікаво, тепло, весело пройшло свято у нашій школі. Порадували своїми привітаннями та виступами наші школярі та вихованці дошкільного підрозділу. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям та всім працівникам школи. Звучали пісні, вірші та виконувався танок. Жіноче свято подарувало кожній жінці і дівчині іскорку тепла, любові та поваги. Учні зі сцени дарували всім присутнім жінкам і дівчатам море теплих і зворушливих слів, сповнених любові. Як учасники концерту, так і глядачі отримали безліч позитивних емоцій напередодні 8 Березня і поринули в атмосферу справжнього свята..

09:43 18.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора