A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Учителька англійської мови Беївського НВК Валюх Тетяна Дмитрівна представила майстер клас на тему ''Формування комунікативної компетентності учнів засобами інтерактивних технологій на уроках англійської мови''

4 січня відбулася онлайн зустріч професійних спільнот педагогічних працівників, яка проходила на базі Центру педагогічного розвитку педагогічних працівників м. Ромни. Спілкування вчителів відбулося у формі майстер класу ''Я роблю це так...''. Учителька англійської мови Беївского НВК Валюх Тетяна Дмитрівна, долучившись до когорти активних освітян, представила майстер клас на тему ''Формування комунікативної компетентності учнів засобами інтерактивних технологій на уроках англійської мови''.

22:03 04.01.2022

Знайомтесь: танцювальний колектив «Фієста»

     Знайомтесь: танцювальний колектив «Фієста» Беївського НВК – переможець районного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" в номінації "хореографічне мистецтво" – «Магія танцю» в молодшій та середній вікових групах. Чому «Фієста»? Тому, що це свято. І ми сподіваємося, що виступи колективу будуть дарувати глядачам незабутні враження і святковий настрій.

01:22 30.12.2021

Зимові канікули з користю

   Учні 5 і 6 класів Беївського НВК урізноманітнили свої зимові канікули. 28 грудня вони завітали до комп’ютерного класу закладу освіти та із задоволенням виконували цікаві завдання з інформаційних технологій.

00:38 30.12.2021

Триває підготовка учнів-членів Малої академії наук до захисту науково-дослідницької роботи

Триває підготовка учнів-членів Малої академії наук до захисту науково-дослідницької роботи. Учениця 9 класу Ревенко Дарина готується презентувати свої напрацювання перед аудиторією на районному етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів МАНУ. Це серйозне інтелектуальне змагання для учениці, яка проводила власні дослідження з мовознавства.

23:25 29.12.2021

Новорічний вечір для старшокласників

   За вікном зима – час самих коротких днів і довгих ночей. Адже саме взимку до нас приходить Новий рік і разом з ним "хвойний" радісний настрій щастя, змін, сподівань, яке несе собою це всіма улюблене свято. От і в Беївському НВК, 24 грудня, пройшов Новорічний вечір для старшокласників, наповнений піснями, танцями, конкурсами та веселою атмосферою.

00:26 29.12.2021

Новорічні пригоди веселих тигренят

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрій, святковий настрій – з такими словами чи у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно та неповторно.

23:49 28.12.2021

Виставка-конкурс на кращу ялинкову прикрасу "Маскарад новорічних чудес"

     Усі ми з нетерпінням чекаємо новорічних свят, намагаємось створити в своїй оселі атмосферу загадковості та чарівності. Такою ж атмосферою наповнився і наш Беївський НВК, тому що з 13.12. по 24.12.21 відбулася виставка-конкурс на кращу ялинкову прикрасу "Маскарад новорічних чудес", активну участь в якій взяли учні 1-11 класів. На виставці були представлені роботи виконані учнями в довільній формі.

10:03 25.12.2021

Безпечні зимові канікули

     Розпочалися зимові канікули – пора відпочинку, свят та розваг. Але для того, щоб канікули були веселими й корисними, необхідно пам’ятати про безпечну поведінку.

08:50 25.12.2021

Святий Миколай у Беївському НВК

     Чарівний і довгоочікуваний день – день Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих  у православному світі.  Православні  люди вірують, що святий Миколай  здійснює  безліч  чудес на допомогу людям, які моляться до нього. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує та зрозуміє всі наші прохання і бажання ... Тільки молитися і просити треба щиро, від усієї душі, з жаром люблячого і спраглого серця в кожному слові нашому! Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким і коханим людям, обов'язково збудеться!

18:01 19.12.2021

Святий Миколай в гостях у дошкільнят

   День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання.

00:49 19.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора