A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День обіймів у Беївському НВК

21 січня ДЕНЬ ОБІЙМІВ — це свято, яке наповнене теплом, добротою і величезною любов'ю. Зазвичай ми обіймаємо друзів і рідних під час зустрічі, після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість та вдячність. Прості та дружні обійми сприяють гарному настрою, підбадьорюють і вносять спокій у наше насичене подіями та проблемами життя. Сьогодні у нас з’явився ще один привід подарувати своє тепло усім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, тому учні та педагоги Беївського НВК охоче приєдналися до проведення свята. Цей чудовий день подарував усім гарний настрій і незабутні емоції.

18:38 21.01.2022

Сучасні герої України, які стали легендою

16 січня в Україні відзначається День пам'яті захисників Донецького аеропорту. До цієї пам'ятної дати у 5 класі була проведена година пам’яті «Сучасні герої України, які стали легендою». Діти згадали 242 дні оборони Донецького аеропорту, вшанували пам’ять військовослужбовців, що загинули під час боїв. 101 герой загинув… 440 зазнали поранень… 9 зникли безвісті… Не витримав бетон і метал, а вони вистояли!.. За стійкість, безстрашність і непереможність українських захисників Донецького аеропорту назвали «кіборгами».

21:52 16.01.2022

Державні та народні символи України

Чи знаємо ми державні символи нашої держави? А що знаємо про народні символи українців? На ці питання спробували відповісти на годині спілкування «Державні та народні символи України» учні 5 класу. Спроба виявилася вдалою. Захід пройшов у доброзичливій, домашній атмосфері класу в ігровій формі. Дві команди «Калина» і «Верба» із неприхованим задоволенням та завзяттям змагалися у вікторині, складанні пізнавальних пазлів, виконанні тестових завдань на комп’ютері та показали як вони знають українські прислів’я. Результатом стала бойова нічия знавців української символіки.

21:12 16.01.2022

Мій рідний край  – найкраще місце на землі

''Мій рідний край  – найкраще місце на землі''. Під такою назвою відбулася година спілкування у 6 класі. Захід, який супроводжувався мультимедійною презентацією, познайомив учнів із значенням державних та народних символів нашої держави. Цікавим був процес виготовлення лепбука, де ми розмістили цікаву інформацію про Україну та її символи. У кишеньках та міні-книжечках діти знайшли загадки, та скарби народної мудрості українського народу. Найвеселішим був конкурс української народної пісні, який дуже сподобався учням.

21:04 16.01.2022

Тиждень української символіки

З 10 по 14 січня в Беївському НВК був проведений Тиждень української символіки, що мав на меті поглибити знання учнів про нашу державу – Україну, формувати національну свідомість в школярів, виховувати любов до Батьківщини та шанобливе ставлення до символів держави.

20:44 16.01.2022

День вдячності кімнатним рослинам

   10 січня – День вдячності кімнатним рослинам. Цей день був заснований з метою нагадати людям про значення кімнатних рослин. Нашим зеленим лікарям та друзям обов’язково потрібен ретельний догляд. Піклуйтеся про них, поливайте, протирайте листя від пилу і тоді ці скромні цілителі подарують вам всі свої корисні властивості. Ми дякуємо нашим кімнатним рослинам за те, що вони дарують нам радість і красу, а головне – чисте та свіже повітря.

21:19 10.01.2022

Ревенко Дарина серед переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України

   5 січня 2022 року у Будинку для дітей та юнацтва пройщов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Свої роботи захищали 18 учасників з двох закладів освіти Липоводолинської ОТГ: Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. та Беївського НВК. Учениця 9 класу нашого закладу освіти Ревенко Дарина представила роботу на тему ''Вплив англіцизмів на сучасну українську мову'', під час роботи над якою провела власні дослідження з мовознавства.

22:29 06.01.2022

5 січня 2022 року розпочалася реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022

   У середу, 5 січня 2022 року, розпочалася реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 22 січня. Кожен охочий зможе зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

00:23 06.01.2022

Малюємо зимову казку

Гарно взимку! Радіють їй всі діти! День святого Миколая, Новий рік, Різдво — свята, з якими у кожну оселю приходить казка. Святковий, зимовий настрій створили дитячі малюнки «Хоче пензлик малювати зимові веселі свята», виконані учнями 1-4 класів. Малюнки передають очікування дітей від зимових свят, святковий настрій, щирість дитячої душі і любов до природи рідного краю.

23:28 05.01.2022

Учителька англійської мови Беївського НВК Валюх Тетяна Дмитрівна представила майстер клас на тему ''Формування комунікативної компетентності учнів засобами інтерактивних технологій на уроках англійської мови''

4 січня відбулася онлайн зустріч професійних спільнот педагогічних працівників, яка проходила на базі Центру педагогічного розвитку педагогічних працівників м. Ромни. Спілкування вчителів відбулося у формі майстер класу ''Я роблю це так...''. Учителька англійської мови Беївского НВК Валюх Тетяна Дмитрівна, долучившись до когорти активних освітян, представила майстер клас на тему ''Формування комунікативної компетентності учнів засобами інтерактивних технологій на уроках англійської мови''.

22:03 04.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора