A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Святий Миколай у Беївському НВК

Дата: 19.12.2021 18:01
Кількість переглядів: 50

     Чарівний і довгоочікуваний день – день Святого Миколая. Святий Миколай – один із найшанованіших святих  у православному світі.  Православні  люди вірують, що святий Миколай  здійснює  безліч  чудес на допомогу людям, які моляться до нього. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує та зрозуміє всі наші прохання і бажання ... Тільки молитися і просити треба щиро, від усієї душі, з жаром люблячого і спраглого серця в кожному слові нашому! Не дарма ж у цей день дарують подарунки та висловлюють найсвітліші побажання. Все, що ми бажаємо близьким і коханим людям, обов'язково збудеться!

     Ось і у Беївському НВК  17 грудня відбулося обрядове дійство на честь Святого Миколая. Школярі розіграли виставу, де лунали пісні про найулюбленішого святого, найщиріші слова побажання благоденства, світлої і теплої вічності, здоров'я і щастя, любові!

    Самі здобувачі освіти розповіли про те, що іноді діти  бувають нечемними чи не хочуть  вчитися, то замість Святого Миколая у чарівну грудневу ніч до них приходить чортеня Антипко. Воно залишить під подушкою непослухів пучок вербових різочок. Іноді наука не іде без бука. Але то буває дуже рідко, бо дітки в більшості слухняні та добре вчаться на радість батькам.

   Приємним сюрпризом, вкотре, для усіх здобувачів освіти та вихованців дошкільного підрозділу Беївського НВК стали солодкі подарунки, в День Святого Миколая, про які завжди дбає директор ТОВ "БЕЄВЕ " – Іван Іванович Сало. Щиросердечно дякуємо Вам, від імені учнів, педагогів, батьків за Ваше милосердя, безкорисливість, чуйне ставлення до дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора