A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

День Цивільного захисту

Дата: 28.04.2024 19:29
Кількість переглядів: 37

26 квітня, в день річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції, у Беївському ліцеї було проведено День Цивільного захисту. На початку заходу присутні подякували Євтушенку Василю Михайловичу, вчителю фізичної культури, за подвиг, який здійснив він і його побратими під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Члени гуртка «Джура» познайомили і практично виконали алгоритм евакуації постраждалого з небезпечної ділянки та порядок зупинки носової кровотечі. Далі команди «Янтар» та «Рятівник» змагалися, відповідаючи на питання вікторини «Цивільний захист». А всі учні ліцею змогли перевірити свої знання з даної теми.

День цивільного захисту продовжився після практичного відпрацювання евакуації під час виникнення надзвичайної ситуації. На спортивному майданчику команди змагалися у одяганні протигазу, перенесенні постраждалого, перетягуванні канату.

За результатами змагань переможців не було виявлено – бойова нічия. Але в результаті виграли всі, адже поповнили свої знання про заходи безпеки під час надзвичайних ситуацій. А це зараз надзвичайно важливо, адже від правильної поведінки у надзвичайних ситуаціях може залежати ваше здоров’я та життя.

Володимир Головко, учитель захисту України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора