A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Говоримо про правила безпеки під час канікул!

Дата: 27.12.2023 18:16
Кількість переглядів: 17

26 грудня 2023 року, напередодні зимових канікул та новорічних свят, з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я дітей та попередження надзвичайних ситуацій, в закладах загальної середньої освіти громади відбулася зустріч здобувачів освіти Беївського ліцею зі спеціалістом із безпеки в освітньому середовищі відділу освіти , молоді та спорту Липоводолинської селищної ради Наталією Коваленко, поліцейським офіцером громади сектору превенції Роменського РВПГУНГУ у Сумській області Юрієм Логвою, старшим дільничним офіцером поліції ВП №1 (с. Недригайлів) Роменського РВПГУНП у Сумській області Сергієм Стешенко та провідним фахівцем відділу організації профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Роменського районного управління ГУДСУ з надзвичайних ситуацій у Сумській області Ярославом Шкарупою.

Говорили про безпечні зимові канікули. Вкотре обговорили з учнями правила пожежної безпеки, поводження з електроприладами та вибухонебезпечними предметами, дотримання безпеки дорожнього руху, особливо в зимовий сезон. Нагадали дітлахам про безпечне перебування біля річок та водоймищ, розповіли як поводитися під час ожеледиці. Наостанок пригадали, як діяти при виникненні надзвичайної чи аварійної ситуації, за якими номерами телефонувати. Акцентували увагу здобувачів освіти на заборону в Україні використання салютів та петард.

Приємним є той факт, що зустріч відбувалася у формі діалогу. Учні продемонстрували свої знання з різних питань безпеки життєдіяльності, а ми, дорослі, в черговий раз пересвідчилися, що надзвичайно важливо постійно говорити з дітьми про правила поведінки в різних ситуаціях, адже, невимушена бесіда з дитиною може врятувати їй життя. 

За матеріалами групи у Facebook "Безпека в освітньому середовищі"


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора