A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Мистецтва владний ключ

  З 12 по 14 жовтня у Беївському НВК відбулася виставка творчих робіт " Мистецтва владний ключ". На виставку свої роботи представили  учні 1-11 класів. Представлені роботи виконані здобувачами освіти  у різних техніках. Організація таких виставок у школі є справжнім святом дитячої творчості. А радість творчості веде до появи впевненості в собі, до самоствердження, а в майбутньому до вміння знайти себе у дорослому світі. Різноманіття робіт та креативність вразила всіх відвідувачів. Перегляд робіт подарував всім гарний настрій.

09:29 15.10.2021

Покрова - свято козацьке.

Покрова- свято козацьке. На 14 жовтня припадає три величних свята - День козацтва, Свято Покрови Пресвятої Богородиці та День Захисника та Захисниць України. В осінньому календарі українців день святої  Покрови займає особливе місце. З кожним днем зростає інтерес багатьох людей до нашої історії . Знання свого родоводу , історичних та культурних надбань предків необхідні не лише для піднесення національної гідності , а й для використання кращих традицій у сучасному нашому житті. Ми можемо пишатися тим , що Україна ніколи не поневолювала інші народи, а вміло захищала себе від ворогів . Був час, коли всю нашу землю загарбали й поділили між собою сусідні держави. Нестерпно було жити українському народу в неволі і почав він утікати в пониззя Дніпра , за пороги, де були дикі степи .Втікачі називали себе козаками , тобто вільними людьми. На островах, що лежали посеред бистрої Дніпрової води, вони заснували Зопорозьку Січ. В наш час веливої уваги набуває відродження казацтва, бо це і відродження України . Як відомо людина нерозривно пов'язана з минулим свого народу , його історією і сьогодні  ми перегорнули одну із сторінок нашого славного минулого . Сьогодні ми повинні пам'ятати свою історію, розуміти сьогоднішній день і надіятись на краще майбутнє . То ж не дамо загинути, зів'янути, піти в небуття традиціям нашого народу.

15:37 13.10.2021

Обери професію своєї мрії

12 жовтня 2021 року вперше проходив Всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11 класів в рамках реалізації проєкту з профорієнтації та побудові кар'єри «Обери професію своєї мрії».

08:54 12.10.2021

Учитель - то достойний знань вінець!

День вчителя в Україні відзначається у першу неділю жовтня. Встановлено це свято Указом Президента України в 1994 році. Святкування і привітання вчителів на День вчителя проводяться напередодні у всіх освітніх установах країни. А у Беївському НВК цей день завжди проходить по-особливому. Із самого ранку в закладі панувала святкова атмосфера,грає святкова музика, в коридорі гамірно, у всіх чудовий настрій. За шкільною традицією День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводили учні старших класів. Сьогодні вони спробували себе в ролі вчителів. Приємною нотою в цей день став концерт. Всі учасники дарували вчителям тепло та радість з усмішкою на обличчі. Одні співали, інші показували смішні сценки, Костянтин Крамаренко провів фізкультхвилинку для вчителів, також учителі взяли активну участь у вікторині, яку для них підготували ведучі свята.  З прийдешнім святом усіх працівників закладу привітала директор Надія Іванівна Гелеверя.  Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім  вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в Ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.

17:16 01.10.2021

Трагедія Бабиного Яру - в серці українського народу

ТРАГЕДІЯ БАБИНОГО ЯРУ — В СЕРЦІ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ 29 вересня в Україні та світі відзначають 80 роковини страшної трагедії, яка відбулася у Бабиному Яру. Ця подія є однією з найтемніших сторінок історії України. Та про неї потрібно пам’ятати, адже саме так ми зможемо вшанувати пам’ять мільйонів жертв Голокосту.

15:41 29.09.2021

Протипожежний тиждень знань безпеки життєдіяльності дітей

Протягом тижня у Беївському НВК з 20.09.2021 по 24.09.2021 року проходив протипожежний тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не просто загасити». Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки . Протягом Тижня було проведено такі заходи: тематичні бесіди,години спілкування,бесіди-презентації,сюжетно-рольова гра,перегляд мультфільмів та документальних фільмів,конкурс тематичних малюнків та буклетів,тематична виставка спеціальної літератури, практичні навчання першої долікарської допомоги. Всі заходи під час проведення Тижня знань БЖ на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити» пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки.Робота педагогів нашої школи допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість пожеж за участю дітей. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.

12:37 29.09.2021

Виставка осінніх композицій

На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, за вітром летять жовті листочки, осипаються квіти. До нас прийшла осінь. Це дуже гарна пора року. Вона одягла природу в  жовтий,золотий, коричневий, багряний кольори. Різнобарвною, різноликою, строкатою могли побачити Королеву Осінь 22-23 вересня у Беївському НВК. Роботи, представлені здобувачами освіти 1-11 класів та вихованцями дошкільного підрозділу були дуже різними – і за тематикою, і за матеріалом, з якого виконані, і за власне застосованими техніками. Але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність. Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами художнього оформлення, складні квітково-фруктові композиції, прикрашені дарами осені, пожовклим листям, різноманітні тварини створені із овочів. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом. Були відзначені  всі композиції й у різних номінаціях, зокрема, за креативність, підтримання народних та фольклорних традицій, найкраще втілення ідеї конкурсу, оригінальність та нестандартний підхід, естетичний смак, яскравість вирішення теми, розмаїття експозиції тощо. Неймовірні за своєю красою та оригінальністю осінні експозиції прикрасили  коридор нашого закладу, подарувавши всім гарний настрій та віру у  мирне майбутнє.

09:39 24.09.2021

Діти України за мир!!

Найбільше в світі щастя - це мир на Землі, коли люди живуть спокійно, земля буяє квітом, а не здригається від вибухів, а діти вільно спілкуються, здобувають знання, щоб зробити рідний край ще прекраснішим. Мир у рідній Україні - це найзаповітніша мрія всіх нас, українців. Тому  здобувачі освіти Беївського НВК активно долучилися до Дня миру, яке проходило сьогодні в школі. 

16:40 21.09.2021

Шкільній їдальні- новий посуд

Харчування дітей під час перебування у навчальному закладі  є однією з важливих умов підтримки їх здоров’я та здатності до ефективного навчання.  У Беївському НВК здобувачі освіти харчуються якісно приготовленими стравами. У меню обов’язково щоденно є перша та друга страви, овочі, корисні напої. Їжа для дітей готується з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог. Кожного дня вони мають можливість отримувати свіжу та якісну їжу у сучасній, комфортній шкільній їдальні з новим посудом та естетичним інтер’єром. Завдяки спонсорській допомозі директора ТОВ "Беєве " Івана Івановича Сала  у вересні 2021 року для шкільної їдальні було придбано новий посуд ( тарілки для першої, другої та третьої страв, чашки, ложки,  виделки). Від імені учнівського, батьківського та педагогічного колективу НВК Дякуємо нашому спонсору за допомогу. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти, розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого села. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

13:50 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора