A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

У рідному краї живуть вишиванки (відеоролик)

З нагоди Дня вишиванки у дошкільному підрозділі пройшов флешмоб "У рідному краї живуть вишиванки". Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка теж символізує і родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї.

17:03 16.05.2024

15 травня ми святкуємо Міжнародний день Сім'ї (відеоролик)

15 травня ми святкуємо Міжнародний день Сім'ї. Є гарне прислів'я про те, що одну гілочку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок – навряд чи. Ось так і з сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися... А як солодко ділити перемоги з рідними людьми!

09:07 15.05.2024

Шкідливі звички та їх негативний вплив на наше здоров’я та майбутні досягнення

В черговий раз представники територіальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України та Національної поліції України у співпраці зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради об’єдналися задля однієї мети – безпеки наших дітей. З метою профілактики шкідливих звичок зі здобувачами знань Беївського ліцею проведено зустріч на тему: «Шкідливі звички та їх негативний вплив на наше здоров’я та майбутні досягнення».

20:25 14.05.2024

Ніби сонечка малі, ці кульбабки на землі (відеоролик)

Одним із символів квітучої весни є веселі жовті кульбабки. Ці квіти розсипаються по траві, немов яскраві іскри розплавленого сонця, покривають золотистим килимом галявини і наповнюють серце тихою,спокійною радістю. Вони настільки чудові, що люди присвятили їм свято – Всесвітній День кульбаби, яке відзначається 13 травня.

19:57 14.05.2024

І кожна мама, як весна

12 травня в Україні святкується День Матері! Це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

18:18 12.05.2024

Дошкільнята привітали своїх мам з Днем матері (відеоролик)

Мама – це наш ангел-охоронець, наш будинок, наш всесвіт. Тому день матері – це особливе свято, яке нагадує про рідну, і кохану людину. Хочеться побажати від нашого дошкільного підрозділу всім матерям миру, перемоги, душевного спокою, успіху, прекрасного здоров'я, міцних стосунків у сім'ї, щастя, що переливається через край!

18:15 12.05.2024

Пам'ятаємо! Переможемо!

8 травня Україна вшановує День пам'яті та примирення, саме тому в ліцеї було проведено тиждень "Пам'ятаємо! Переможемо!" У ці дні важливо згадати тих людей, які воювали заради звільнення українських територій від загарбників, та увічнити пам'ять про загиблих воїнів і жертв війни.

18:33 10.05.2024

Інтерактивна гра за назвою "Речення" на уроці української мови у 3 класі

Учні та учениці 3 класу на уроці української мови долучилися до інтерактивної гри за назвою "Речення", що дає змогу дітям краще узагальнити свої знання з даної теми. Об'єднавшись в групи, діти оформили плакати і презентували свою роботу. Такий метод навчання надає можливість дітям розвивати свої моральні якості та творчі здібності. Активізують зв’язне мовлення, увагу, спостережливість та уяву. Також розвиває вміння вступати і підтримувати діалог; об’єднуватися у групу, в пари для спільної діяльності; виявляти вміння висловлювати та аргументувати власну думку, поважаючи позицію інших і дослухаючись до спільних рішень.

13:24 10.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора