A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень протидії булінгу

Щороку у вересні в нашій країні проходить ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ. Протягом тижня в Беївському НВК відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу. Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.З учнями були проведено години спілкування,перегляд та обговорення відеороликів,розповсюдження буклетів,виставка малюнків.Кожен повинен почувати себе захищеним. Треба поважати свої, права іншого і вчитися співіснувати разом. Бути гарною людиною – це добра звичка. І прищеплювати її треба змалечку.

12:43 20.09.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.           Тому традиційно у Беївському НВК з 13 по 17 вересня проходив тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.           Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили виставку малюнків "Правила дорожнього руху знай - життя та здоров'я зберігай" , щоб усі, хто проходив повз них, могли переглянути і повторити правила. Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

13:03 17.09.2021

Зустріч здобувачів освіти з правоохоронцями та рятувальниками

16 вересня відбулася зустріч здобувачів освіти Беївського НВК з інспектором ЮП Роменського РВП ГУНП в Сумській області Хуторною А.Ю., яка провела бесіду з метою недопущення злочинів та правопорушень, в тому числі проявів насильства в сім'ї та за місцем навчання, роз'яснила чинне кримінальне та адміністративне законодавство України , фахівцями відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Роменському районі центру забезпечення діяльності головного управління ДСНС України у Сумській області державний інспектор Білоножко Ю.В.. Для здобувачів освіти навчально-виховного комплексу було проведено цікаву та пізнавальну лекцію про роботу служби порятунку. Діти вкотре повторили правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, пригадали номери телефонів усіх служб. Школярі познайомилися з справжніми вогнеборцями, приміряли бойовий одяг рятувальників, із задоволенням посиділи у пожежному автомобілі та спробували себе у ролі пожежника. В кінці зустрічі дітлахи запевнили рятувальників, що неодмінно будуть дотримуватись правил пожежної безпеки та бути обережними з вогненебезпечними предметами.

13:01 17.09.2021

День визволення села Беєве

В цьому році ми відзначаємо важливу для нас дату – 78 річницю від Дня визволення села Беєве від нацистських загарбників. Схиляємо голову перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Другої світової, і слава та земний уклін живим ветеранам війни! Низький уклін й повага Дітям війни, які на своїх плечах винесли тяготи в післявоєнні роки та підняли країну з руїн. З цієї нагоди працівники та здобувачі освіти Беївського НВК взяли участь в урочистому покладанні квітів до Меморіалу Слави. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять наших жителів , які у роки Другої Світової війни віддали свої життя за свободу та незалежність нашої держави .

20:29 09.09.2021

День чомучок і математики

Сьогодні у нас День чомучок і математики.Вихованці табору залюбки поєднували ігри на свіжому повітрі та інтелектуальні завдання.Найбільше дітям сподобалась гра "Загадаю загадочку та й посію на грядочку!" Учні старшої групи пришкільного оздоровчого майданчика присвятили сьогоднішній день загадкам. Вмостившись у холодочку біля лісу , діти об'єдналися у дві групи. Вони складали загадки для групи суперників. Загадки розділялися за темами: "Їжа","Тварини", " Предмети побуту", тощо.     Натомивши ноги під час пішохідної прогулянки, ми зупинилися біля ставу, щоб вдихнути прохолоди та черпнути енергії спокою від води. Надзвичайна активність принесла почуття голоду,а приємні аромати зі шкільної їдальні покликали діток обідати.

14:08 22.06.2021

День Малих Олімпійських ігор

В пришкільному таборі стало доброю традицією проводити день Малих Олімпійських ігор, в яких головне - прагнення до перемоги, дружба, взаємодопомога і, звичайно, спортивний азарт. День розпочався з ранкової зарядки під музику,потім діти були розділені на дві команди "Орли" та "Чемпіони". В ході проведення змагань учасники показали спритність, вправність та вміння працювати в команді, перемогла дружба.  Усі учасники із задоволенням виконували завдання, за що отримали  грамоти та медалі.Весело і цікаво  пройшов  Олімпійський день в таборі, а діти отримали безліч яскравих  вражень  і  позитиву.

15:51 16.06.2021

День дівчаток та хлопчиків

Чудовий літній день зібрав дітлахів на подвір'ї!Адже попереду на вихованців чекали безліч конкурсів ,приурочених Дню дівчаток і хлопчиків.Учасники змагалися за титули Міс і Містер табору.Дівчата та хлопчики змогли продемонструвати свої комунікативні,танцювальні,поетичні,перукарські,дизайнерські здібності.Перемогу здобули учениця 6 класу Іванова Єлизавета та учень 5 класу Лісовенко Віктор.Після підбиття підсумків та смачного і поживного обіду вихованці табору грали в рухливі ігри на свіжому повітрі.

14:12 14.06.2021

Дружба єднає усіх!!

Дружба єднає дитячі душі та серця"-під таким девізом пройшов сьогоднішній день у вихованців табору Беївського НВК.Дітлахи залюбки зображували прекрасні малюнки на тему дружби,брали участь у різноманітних заходах,грали в активні ігри.Смачно пообідавши,вихованці продовжили день заняттями за інтересами. Сьогоднішній день зібрав і дітей старшого загону  до спільної справи. Мова йде про друзів, яких єднають спільні захоплення. Хлопці влаштували турнір з риболовлі, а любителі куховарити ділилися ідеями щодо приготування риби.

14:16 11.06.2021

Відкриття оздоровчого майданчика "Мальва"

Літнє сонечко згуртувало  школярів Беївського НВК на подвір'ї .10.06.21 року відбулося урочисте відкриття оздоровчого майданчика.Дітлахи взяли участь у святковому заході під назвою "Привіт,літо!"Звучали веселі пісні,віршики,загадки...Після концертної програми діти мали змогу взяти участь в різноманітних конкурсах.Після запланованих заходів та урочистого відкриття вихованці займалися за інтересами.

12:25 10.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора