A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Шкільній їдальні- новий посуд

Дата: 21.09.2021 13:50
Кількість переглядів: 54

Харчування дітей під час перебування у навчальному закладі  є однією з важливих умов підтримки їх здоров’я та здатності до ефективного навчання. 
У Беївському НВК здобувачі освіти харчуються якісно приготовленими стравами. У меню обов’язково щоденно є перша та друга страви, овочі, корисні напої. Їжа для дітей готується з дотриманням санітарно-гігієнічних вимог.
Кожного дня вони мають можливість отримувати свіжу та якісну їжу у сучасній, комфортній шкільній їдальні з новим посудом та естетичним інтер’єром.
Завдяки спонсорській допомозі директора ТОВ "Беєве " Івана Івановича Сала  у вересні 2021 року для шкільної їдальні було придбано новий посуд ( тарілки для першої, другої та третьої страв, чашки, ложки,  виделки).
Від імені учнівського, батьківського та педагогічного колективу НВК Дякуємо нашому спонсору за допомогу. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти, розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого села. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора