A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Протипожежний тиждень знань безпеки життєдіяльності дітей

Дата: 29.09.2021 12:37
Кількість переглядів: 61

Протягом тижня у Беївському НВК з 20.09.2021 по 24.09.2021 року проходив протипожежний тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Легко вогник запалити, та не просто загасити». Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання у дітей розуміння важких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки .
Протягом Тижня було проведено такі заходи: тематичні бесіди,години спілкування,бесіди-презентації,сюжетно-рольова гра,перегляд мультфільмів та документальних фільмів,конкурс тематичних малюнків та буклетів,тематична виставка спеціальної літератури,
практичні навчання першої долікарської допомоги.
Всі заходи під час проведення Тижня знань БЖ на тему: «Легко вогник запалити, та не просто загасити» пройшли на належному рівні. Кожен день був  цікавим, корисним та різноманітним.Педагогічний колектив школи приділяє особливу увагу навчанню дітей Правилам пожежної безпеки.Робота педагогів нашої школи допоможе дітям убезпечити себе в реальному житті та принесе свої результати, що допоможе істотно знизити кількість пожеж за участю дітей. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора