A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Виставка осінніх композицій

Дата: 24.09.2021 09:39
Кількість переглядів: 55

На вулиці стало прохолодно, сонячні дні чергуються з хмарними і дощовими, за вітром летять жовті листочки, осипаються квіти. До нас прийшла осінь. Це дуже гарна пора року. Вона одягла природу в  жовтий,золотий, коричневий, багряний кольори.
Різнобарвною, різноликою, строкатою могли побачити Королеву Осінь 22-23 вересня у Беївському НВК. Роботи, представлені здобувачами освіти 1-11 класів та вихованцями дошкільного підрозділу були дуже різними – і за тематикою, і за матеріалом, з якого виконані, і за власне застосованими техніками. Але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.
Нікого не залишили байдужим різнокольорові екібани, чудові букети з елементами художнього оформлення, складні квітково-фруктові композиції, прикрашені дарами осені, пожовклим листям, різноманітні тварини створені із овочів. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом.
Були відзначені  всі композиції й у різних номінаціях, зокрема, за креативність, підтримання народних та фольклорних традицій, найкраще втілення ідеї конкурсу, оригінальність та нестандартний підхід, естетичний смак, яскравість вирішення теми, розмаїття експозиції тощо.
Неймовірні за своєю красою та оригінальністю осінні експозиції прикрасили  коридор нашого закладу, подарувавши всім гарний настрій та віру у  мирне майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора