A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Святого Валентина – свято любові, миру, доброти, сміху, веселощів та дружби

  І знову місяць лютий. Але  холод на вулиці нікого не лякає, а навпаки підбадьорює, обличчя діток та дорослих усміхаються, комірці всюди прикрашають сердечка, а в руках жінок чарівні квіти. Для дорослих це день закоханих, а для дітей – це свято дружби.

23:52 15.02.2023

Город на підвіконні

На дворі зима, а в Беївському дошкільному підрозділі на підвіконні буяє вже весна. Вихователі та діти створили міні-городи, які дарують радість усім і дорослим і малятам. Сьогодні презентують свій город на підвіконні вихованці різновікової групи.

20:52 09.02.2023

Новорічне святкування в нашому садочку

Новий рік — найбільш загадкове свято, оповите казкою і чудесами. Діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією для маленької дитини. Не стало виключенням святкування новорічного  свята в дошкільному підрозділі Беївського ліцею. Радісний святковий настрій створився у дітей. У цьому допоміг яскраво прикрашений зал, гарна ялинка, що виблискувала кульками та гірляндами, які мерехтіли різнокольоровими вогниками.  З перших хвилин свята діти поринули в чарівну загадкову новорічну подорож, яка була наповнена чудесами, піснями, танцями, загадками, сміхом та жартами. По завершенню свята діти отримали подарунки. Нехай у новому році збудеться все задумане, а 2023 рік принесе нам мир.

00:07 02.01.2023

Ходить по землі Святий Миколай

В дошкільному підрозділі Беївського ліцею відбулося найулюбленіше свято дітей –свято Миколая. Діти з нетерпінням чекали щедрого Миколая, писали йому листи, вивчали вірші, співали пісні. Він любить усіх людей, та найбільше слухняних та добрих дітей. Святий Миколай приносить багато цікавих подарунків.

00:51 20.12.2022

Хустка – український оберіг

Сьогодні, 7 грудня, відзначається Всесвітній день української хустки. Вихованці дошкільного підрозділу Беївського ліцею також долучилися до свята «Української хустки». 

19:00 07.12.2022

Заняття на тему "Місто майстрів. Народні ремесла"

У дошкільному підрозділі Беївського ліцею було проведено цікаве заняття "Дитина у соціумі" на тему «Народні ремесла». Дітям показували відео майстер-класів з виготовлення глиняного посуду, майстринь народної вишивки та ткацтва. Свою майстерність діти показали на занятті з малювання, де розфарбовували і прикрашали орнаментом глечик. А на занятті з ліплення вони із цікавістю та задоволенням оздоблювали елементами ліпного декору святкову посудину.

22:07 03.12.2022

Чарівниця осінь

У дошкільному підрозділі Беївського ліцею традиційно в осінню пору року було організовано та проведено осіннє свято "Чарівниця осінь". На свято були запрошені батьки вихованців дитячого закладу. По святковому оформлене приміщення додало настрою та святковості для кожного з присутніх. Діти гарно продемонстрували свії таланти – читали на пам'ять вірші, співали пісні, присвячені чудовій порі року – золотій осені. Дошкільнята у віршах, хороводах та піснях прославляли Осінь за її красу та щедрі врожаї. Вони талановито продемонстрували свою любов до українських пісень. Звісно, свято не обійшлося без Осені, яка завітала до святкової зали.

15:11 29.11.2022

Екскурсія до шкільного музейного куточка

Вихованці дошкільного підрозділу Беївського ліцею відвідали шкільний музейний куточок. Серед експонатів чільне місце посідають предмети селянського побуту, меблі, зразки одягу, посуд, знаряддя праці, рушники, У музейному  куточку представлена багата колекція давніх гончарних виробів та кераміки. Цим виробам із глини сто і більше років. Діти із цікавістю розглядали музейні експонати.

16:26 25.11.2022

Подарунки до Дня святого Валентина

До Дня святого Валентина вихованці дошкiльного підрозділу Беївського  НВК  виготовили своїми руками подарунки для своїх рідних.

22:54 14.02.2022

21 січня — День обіймів

21 січня — День обіймів. Це свято, яке наповнене теплом, добротою і величезною любов'ю. Зазвичай ми обіймаємо друзів і рідних під час зустрічі, після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість та вдячність. Прості та дружні обійми сприяють гарному настрою, підбадьорюють і вносять спокій у наше насичене подіями та проблемами життя. Сьогодні у нас з’явився ще один привід подарувати своє тепло усім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, тому вихованці дошкільної групи Беївського НВК охоче приєдналися до проведення свята. Цей чудовий день подарував усім гарний настрій і незабутні емоції.

22:55 21.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора