A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ніби сонечка малі, ці кульбабки на землі (відеоролик)

Одним із символів квітучої весни є веселі жовті кульбабки. Ці квіти розсипаються по траві, немов яскраві іскри розплавленого сонця, покривають золотистим килимом галявини і наповнюють серце тихою,спокійною радістю. Вони настільки чудові, що люди присвятили їм свято – Всесвітній День кульбаби, яке відзначається 13 травня.

20:20 14.05.2024

Великдень зустрічаємо, радіємо, співаємо

Незабаром вся Україна святкуватиме світле свято Господнього Воскресіння – Великдень. До нього готуються всі. Прикрашають і прибирають будинки, готують різні наїдки, а особливо символи свята – паску та писанки. 

23:07 02.05.2024

Великодні писанки

Маленькі вихованці дошкільного підрозділу з великою цікавістю та захопленням дізнавалися протягом тижня про традиції та особливості святкування Великоднього свята.

00:20 28.04.2024

Весела прогулянка (відеоролик)

Прогулянка – важливий режимний момент в освітньому процесі ЗДО. 🤗 – коли діти веселі та їм цікаво – це запорука успіху і розвитку 🎈🎈🎈. 🤗– посмішки, щасливий дитячий сміх, цікаві ігри і весела прогулянка – так проходить час для дітлахів в улюбленому садочку.

19:08 26.04.2024

Всесвітній День Землі – найбільше міжнародне екологічне свято

22 квітня відзначається Всесвітній День Землі – найбільше міжнародне екологічне свято. Ця подія об'єднує людей планети заради охорони середовища і не могла залишитись без уваги діток і вихователів нашого садочка.

23:51 22.04.2024

10 квітня – День братів та сестер (відеоролик)

Дітки дошкільного підрозділу поділилися найгарнішими світлинами до Дня братів та сестер. Сестри та брати – це не просто наші рідні люди, це наша опора і підтримка у важку хвилину, наші самі вірні й віддані друзі, наш зв'язок зі світом дитинства і рідною домівкою.

23:08 10.04.2024

День здоров'я у дошкільному підрозділі (відеоролик)

8 квітня День здоров'я у дошкільному підрозділі розпочався з оздоровчої ранкової гімнастики. Протягом дня говорили з дітьми на тему корисної їжі і здорового способу життя, читали і розучували вірші, прислів'я і загадки про здоров'я. Також вихованці долучилися до флешмобу "Хочеш бути здоровим – роби зарядку".

17:06 08.04.2024

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги

2 квітня – Міжнародний день дитячої книги. Цей день привертає увагу всіх дітей та їхніх батьків до надзвичайної важливості книги в житті юних читачів. Адже саме вона відкриває малятам двері у великий та незвіданий світ, розкриває таємниці життя, сприяє становленню особистості.

21:58 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора