A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

День вражень

2 червня вихованці Беївського дошкільного підрозділу спостерігали за квітами та рослинами на території ліцею. Говорили з дітьми на тему "Роль води в житті людини". Під враженням природньої краси зробили паперові кульбаби. Грали в дидактичну гру "Сонячний зайчик".

13:35 02.06.2023

Ми мріємо про мирне дитинство

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

13:24 01.06.2023

День вишиванки (відео флешмобу дошкільнят)

Всесвітній день вишиванки. У цей день всі українці одягають вишиті сорочки та сукні, бо вишиванки є символом єднання, солідарності і підтримки. Сьогодні українська вишиванка всюди: без неї не обходиться жодне національне свято, вона є візиткою нашої країни, невід’ємним елементом гардеробу кожної людини.

00:16 19.05.2023

Подорож до країни Почуттів

Вихованці дошкільного підрозділу Беївського ліцею на занятті з ознайомлення з соціумом здійснили цікаву та повчальну подорож до країни Почуттів.

12:18 06.05.2023

Космічний простір: планети, зірки, сузір'я

В дошкільному підрозділі Беївського ліцею, тиждень був  присвячений темі «Космос». Вихователі працювали за такими методами та прийомами: спостереження, пошуково-дослідницька діяльність, уявні подорожі, читання художньої літератури про Космос, бесіди, дидактичні ігри, розгляд картин, картинок, ілюстрацій, загадки.

17:29 30.04.2023

Подорож планетою Земля

22 квітня – Міжнародний День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

00:36 22.04.2023

Свято Великодня

Напередодні світлого свята Господнього Воскресіння – Пасхи у дошкільному підрозділі Беївського ліцею діти ознайомилися з традиціями Великодня: які страви готують, як будинок прибирають, що одягають  на свято. А під час бесіди «Писанка чи крашанка» дізналися чим відрізняється писанка від крашанки та крапанки. 

15:30 14.04.2023

Піклуватися про своє здоров'я треба з малечку

13 квітня на занятті з валеології "Здоров'ячки" вихованці дошкільного підрозділу подорожували на потязі і завітали у гості до зайчика-Здоров'ячка. Разом із зайчиком грали у гру "Корисне чи ні". Гра була цікавою та пізнавальною. Дітлахи дізналися багато нового про корисні та шкідливі продукти харчування, та як вони впливають на їхнє здоров'я. Разом із зайчиком-Здоров'ячком зробили висновок, що піклуватися про своє здоров'я треба з малечку.

15:32 13.04.2023

Якщо хочеш бути здоровим

Великий педагог В. Сухомлинський писав: "Я не боюся ще й ще раз повторити: турбота про здоров'я – це найважливіша праця вихователя. Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра в свої сили".

19:23 08.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора