A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Осіння прогулянка

Осінь дивує теплими днями і дає можливість багато часу проводити на свіжому повітрі. Ми також не гаємо часу та повторюєм назви осінніх квітів та рослин. Роздивляючись яскраве осіннє листя, пригадуємо назви кольорів.

19:42 24.10.2023

Ліплення з солоного тіста

Тістопластика або ліплення з солоного тіста - дуже цікаве заняття. Ним цілком можуть захопитися не тільки діти, а й дорослі. Ліплення - це одне з найулюбленіших занять дітей. Крім очевидного творчого самовираження, малюк також розвиває гнучкість і рухливість пальців, точність і координацію рухів, що сприяє поліпшенню мови, розвиває дрібну моторику рук, уяву, формуються і розвиваються навички ручної праці. Дитина набуває новий сенсорний досвід - почуття пластики, форми.

20:09 12.10.2023

Заняття" Хто працює у дитячому садку?"

6 жовтня діти на занятті з розділу "Дитина у соціумі" поглиблювали  знання про основні професії людей які працюють у дитячому закладі, їх обов’язки. Продовжували вчити давати відповіді на запитання; закріпили у словнику назви професій працівників дитсадка, активізували вживання слів-дій, слів-ознак, пов’язаних з ними. Формували потребу дотримання правил спілкування з працівниками дитячого садка, виховували повагу до їх професій, прагнення бути слухняним, отримувати схвальну оцінку своєї поведінки з боку дорослих. Виховували щире, людяне ставлення до дорослих та однолітків.

10:16 07.10.2023

День смайлика

👉Сьогодні, 19 вересня, ми відзначаємо день народження найпопулярнішого символу в світі - смайлика."☺️"

21:36 27.09.2023

Заняття "Мій будинок"

З дітьми було проведено заняття з малювання на тему " Мій будинок". Метою даного заняття було вчити дітей малювати будинки, передаючи прямокутну форму стін і трикутну форму даху; зафарбовувати фарбами, не виходячи за контури зображення; розвивати зорову пам’ять, увагу, творчі здібності; виховувати інтерес, акуратність до роботи.

21:31 27.09.2023

День Миру!

Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний День миру💙💛🕊️Вихованці садочку активно приймають участь у  заходах до  Міжнародного Дня Миру. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.🙏🤗👫

19:25 22.09.2023

Прогулянка (відеоролик)

Цікава та пізнавальна прогулянка видалася сьогодні у малюків дошкільного підрозділу. Діти із задоволенням зробили собі браслетики із живих квітів. 

20:58 18.09.2023

Заняття " Моя країна – Україна"

15 вересня з дітьми дошкільного підрозділу було проведено заняття "Моя країна – Україна ", в ході якого діти поглиблювали знання  про рідний край, про Батьківщину, про державні символи. Формували поняття «Батьківщина», «Україна-держава». Розвивали вміння логічно граматично правильно виражати свої думки. Виховувавали  почуття любові до рідної землі, рідної мови, до свого народу почуття гордості.

21:06 15.09.2023

День закриття табору "Мальва"

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил, поліпшення стану здоров`я дітей дошкільного віку. Пришкільний табір "Мальва" Беївського ліцею оздоровлював своїх вихованців протягом 14 робочих днів.

23:46 20.06.2023

День талантів

19 червня, в день талантів, вихованці дошкільного підрозділу пришкільного табору "Мальва" розпочали з ранкової гімнастики та рухливих ігор під музику "Крокуй разом з нами". Вихователі провели з дітьми бесіду на тему "Проймемо душу прекрасним", після чого малеча переглянула мультфільм "Принцеса на горошині". Вихованці проявилиа свої таланти в малюнках "Хай завжди буде сонце! Хай завжди буде небо! Хай завжди буде мама! Хай завжди буду я!"

23:54 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора