A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

21 січня — День обіймів

21 січня — День обіймів. Це свято, яке наповнене теплом, добротою і величезною любов'ю. Зазвичай ми обіймаємо друзів і рідних під час зустрічі, після розлуки, обіймаємо один одного, щоб висловити свою радість та вдячність. Прості та дружні обійми сприяють гарному настрою, підбадьорюють і вносять спокій у наше насичене подіями та проблемами життя. Сьогодні у нас з’явився ще один привід подарувати своє тепло усім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, тому вихованці дошкільної групи Беївського НВК охоче приєдналися до проведення свята. Цей чудовий день подарував усім гарний настрій і незабутні емоції.

22:55 21.01.2022

Дошкільнята вчилися малювати сіллю

   Промайнуло свято Нового року, вже і різдвяні свята відійшли. А наша красуня милує оченята діток, прикрашає кімнату. На занятті з образотворчої майстерності діти з задоволенням малювали ялинку. Але це було для них незвично, адже це нетрадиційне малювання сіллю. Та наші вихованці з цим завданням впоралися і були задоволені.

15:14 18.01.2022

Новорічні пригоди веселих тигренят

   Кожна дитина чекає новорічного дива. Багато хто вірить, що новорічна ніч виконує всі бажання. Особливо чекають це свято діти, адже саме їм Дідусь Мороз приносить багато цікавих подарунків. 24 грудня в дошкiльному підрозділі Беївського  НВК  відбулося дитяче свято "Новорічні пригоди веселих тигренят".  Дошкільнята переглянули новорічну програму з  казковими героями, конкурсами, піснями, хороводами, іграми та танцями. По завершенню свята Дід Мороз подарував малечі подарунки.

18:05 24.12.2021

Ура! Скоро Новий рік!

     Всі діти з нетерпінням чекають Новий рік. Адже це - свято дитинства. Наші дітлахи старанно готувалися до цього. Вони з задоволенням та завзятістю допомагали прикрашати групову кімнату.  А як  блищали та світилися від щастя їх оченята, коли ми всі разом одягали в святкове вбрання гостю свята - красуню ялинку. А ще малеча підготувала новорічні подарунки своїм найріднішим.

15:25 20.12.2021

Святий Миколай в гостях у дошкільнят

   День Святого Миколая найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження, а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. У цей день Миколай Чудотворець ближче до нас як ніколи! В цей день він почує і зрозуміє всі наші прохання і бажання.

23:02 17.12.2021

На радість дітворі прийшла зима

   Зима — найвеселіше і радісний час року. Зима для дітей — це час активних ігор і веселих розваг. Немає такої дитини, яка б не любила зимових розваг і не мріяла би взимку швидше піти у двір на захоплюючу прогулянку. Взимку вся земля покривається пухнастим блискучим білим килимом снігу. А як радіє приходу справжньої зими дітвора нашого дошкільного підрозділу. Це купа неймовірно позитивних емоцій. Малята не можуть дочекатися прогулянки! Та й не тільки малята! Педагоги, не менш радіють приходу чарівної пори року, адже це час, коли оченята їхніх любих вихованців світяться від щастя.

16:10 10.12.2021

День української хустки

Святкування Дня української хустки в дошкільному підрозділі Беївського НВК викликано тим, що споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. У всіх різновіковій групі були проведені, різні форми роботи з дітьми, які значно розширили знання дітей про хустину як давній символ української жіночності.

20:07 07.12.2021

Прощавай, красуня Осінь

   У дошкiльному підрозділі Беївського  НВК традиційно в осінню пору року відбулося цікаве, творче та веселе дитяче свято «Прощавай, красуня Осінь». Яскраві осінні барви об’єднали усіх вихованців, які охоче та від душі розважалися у груповій кімнаті. Усі дітки із задоволенням співали пісні, танцювали, розказували вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка порадувала малят іграми, загадками, піснями і солодкими гостинчиками. Всі присутні отримали безліч позитивних емоцій.

16:07 30.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора