A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

У Беївському ліцеї пройшов захист пошуково-дослідницьких робіт

Вмійте щодня відкривати перед дитиною щось нове, і відкривати так, щоб навколишній світ заграв перед нею всіма барвами веселки. Завжди залишайте щось недоказане, щоб дитині не раз хотілося повернутися до того, про що вона дізналася. Ці слова відомого педагога В. Сухомлинського нагадують нам про те, що ми маємо постійно духовно, творчо розвивати дітей, формувати інтелектуальний потенціал.

20:18 20.02.2024

Тризуб – наша гордість і слава (відеоролик)

19 лютого – День Державного Герба України. Наш герб, наша святиня, має давню та величну історію. Він народжений із споконвічного народного прагнення до волі та незалежності. Національний символ, що уособлює тисячолітній зв’язок поколінь – минувшини, сьогодення та майбутнього.

22:15 19.02.2024

Поділися добром

17 лютого - Всесвітній день спонтанного прояву доброти – щире, чисте та світле свято. Доброта – це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Тому виявляти добрі наміри у всіх своїх діях повинен кожен. А день доброти – це чудова нагода, ще раз згадати про істинні цінності нашого життя і про те, що доброта здатна зцілити від душевних проблем.

15:17 17.02.2024

Нас єднає Україна

2022 рік розпочинався для України тривожно: розвідки країн-партнерів попереджали про підготовку росії до війни. У суспільстві наростали панічні настрої. Задля зменшення соціальної напруги і об’єднання українців і було започатковане молоде свято – День єднання.

19:43 16.02.2024

Мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок"

На уроці "Я досліджую світ" учні 3 класу Беївського ліцею реалізували мініпроєкт "Виготовлення виробів з пластикових пляшок". Дізналися як правильно сортувати сміття, познайомилися з видами пластику, виявили переваги i недолiки пластикових пляшок, дослiдили аспекти використання непотрiбних пластикових пляшок. Адже це не просто тара для зберігання рідин, а й відмінний матеріал для творчості. Діти отримали корисну iнформацiю та зробили відповідні висновки.

18:03 16.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора