A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Досягнення

Дата: від до Скинути

Я. Родина. Україна.

Підбито підсумки ІІ (заключного) етапу щорічного обласного Фестивалю – конкурсу родинних гербів «Я. Родина. Україна.» На Фестиваль – конкурс було представлено 53 роботи, авторами яких є учні, вихованці 38 закладів загальної середньої, позашкільної освіти.

16:23 03.11.2023

Ревенко Дарина серед кращих юних науковців Липоводолинської громади

1 червня, в Міжнародний день захисту дітей, в Липоводолинській селищній раді відзнаками обласного рівня та грамотами голови Липоводолинської селищної ради відзначили учнів-членів Малої академії наук України – переможців і призерів І та ІІ етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2022-2023 навчальному році, а також учителів, які їх підготували.

09:59 03.06.2023

ХХVІ обласний літературний конкурс «Проба пера»

Вітаємо! Стали відомі підсумки ХХVІ обласного літературного конкурсу «Проба пера». Цьогоріч до конкурсу долучилося 327 здобувачів освіти з різних куточків Сумської області, які представили свої роботи у номінації «ГУМОР», «Пісня», «Вірші» та «Проза».

22:51 23.05.2023

"Нащадки козаків" - переможці І етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура»

З  метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, здорового способу життя, формування духовно багатої та фізично розвиненої особистості 27 квітня 2023 року в Будинку для дітей та юнацтва Липоводолинської селищної ради проводився І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в номінації «Відун» та «Рятівник». В змаганнях брали участь 7 козацьких роїв закладів загальної середньої освіти Липоводолинської та Синівської ОТГ, а саме: Беївського, Липоводолинського, Берестівського, Байрацького, Синівського, Саївського ліцеїв.

17:13 30.04.2023

Юна поетеса Анна Гришко – переможець ХХV обласного літературного конкурсу «Проба пера»

20 травня 2022 року у режимі онлайн-конференції було проведено урочисте нагородження переможців та призерів ХХV обласного літературного конкурсу «Проба пера». Цього року до конкурсу долучилося 219 школярів, що представили свої роботи у номінаціях «Проза», «Поезія», «Гумор», «Пісні» у молодшій, середній та старшій вікових категоріях. Варто зазначити, що цьогоріч журі особливо вразили вірші та проза патріотичного спрямування.

22:23 21.05.2022

Відбулася обласна виставка-конкурс "Український сувенір"

З метою залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва, виявлення, розвитку та підтримки юних талантів, популяризації народних ремесел, виховання поваги до традицій українського народу з 18 до 22 лютого 2022 року  в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у заочному форматі відбулася обласна виставка-конкурс «Український сувенір». До участі у заході долучилося  понад 200 учасників. За підсумками журі  серед п'яти переможців  з нашої громади є і учень 5 класу Беївського НВК Ревенко Дмитро. Він став другим у номінації "Сувенір".

23:26 05.04.2022

Підкорена вершина "Поезії"

З метою виявлення та підтримки талановитої учнівської молоді у сфері літературної творчості, піднесення престижу української мови серед учнівської молоді у січні 2022 року в Будинку для дітей та юнацтва проводився І етап літературного конкурсу «Проба пера». Беївський НВК представляла учениця 8 класу Гришко Анна. За результатами підсумків журі конкурсу Аня стала переможницею в номінації «Поезія» в середній віковій групі. ЇЇ вірші були рекомендовані для участі в обласному етапі конкурсу.

20:37 04.02.2022

Вокальний колектив "Веселка" серед переможців конкурсу "Співограй"

     1 лютого вокальний колектив «Веселка» Беївського НВК став учасником І етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в номінації «Художнє виконавство» – «Співограй». Зважаючи на карантинні обмеження, захід відбувся в дистанційному форматі. В  фестивалі  взяли участь  72 учасники з  9  закладів загальної  середньої освіти Липоводолинської  та  Синівської ОТГ. За результатами підсумків журі фестивалю в основному рівні виконавської майстерності, в середній віковій групі колектив «Веселка» посів 3-тє місце.

21:18 03.02.2022

Ревенко Дарина серед переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України

     5 січня 2022 року у Будинку для дітей та юнацтва пройщов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Свої роботи захищали 18 учасників з двох закладів освіти Липоводолинської ОТГ: Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. та Беївського НВК. Учениця 9 класу нашого закладу освіти Ревенко Дарина представила роботу на тему ''Вплив англіцизмів на сучасну українську мову'', під час роботи над якою провела власні дослідження з мовознавства.

21:05 06.01.2022

Знайомтесь: танцювальний колектив «Фієста»

      Знайомтесь: танцювальний колектив «Фієста» Беївського НВК – переможець районного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" в номінації "хореографічне мистецтво" – «Магія танцю» в молодшій та середній вікових групах. Чому «Фієста»? Тому, що це свято. І ми сподіваємося, що виступи колективу будуть дарувати глядачам незабутні враження і святковий настрій.

21:10 30.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора