A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Весняний вернісаж

У Беївському дошкільному підрозділі практикантом-логопедом було проведене інтегроване заняття «Весняний вернісаж». Євгенія Михайлівна в ігровій формі провела цікаве заняття, на якому  діти із задоволенням виконували дихальну гімнастику «Передай м`ячик один одному», відгадували загадки про свійських і диких тварин. За кожну правильну відповідь дитина отримувала подарунок – шапочку-наголівник. Малята з цікавістю промовляли чистомовки на вимову різних звуків. Від цього заняття діти отримали багато позитивних емоцій. Щиро дякуємо Євгенії Михайлівні.

20:09 03.04.2023

Подарунки від щирого серця

Працівники та вихованці Беївського дошкільного підрозділу щиро дякують місцевій майстрині Педосенко Олександрі за чудові подарунки. Діти із задоволенням граються іграшками, які Олександра власноруч та з любов'ю виготовляє для дітей. Дякуємо майстрині за позитивні емоції і гарний настрій.

00:17 31.03.2023

Весна...

У Беївському дошкільному підрозділі сьогодні діти зустрічали свято весни та мами. Мама… Наймиліше слово на землі. У мами ніжні ласкаві руки, добре і чуйне серце. Матусина любов, мов сонечко, зігріває нас усе життя. І невипадково свято жінок відзначають на весні, коли пробуджується природа від зимового сну. Весна схожа не тільки на маму, а й на бабусю. Скільки в сонечка промінців, стільки ж у бабусі тепла і ласки.

21:02 07.03.2023

Перший день весни!

Сьогодні в дошкільному підрозділі Беївського ліцею, було проведене інтегроване заняття з ознайомлення з природою та аплікація "Перші квіти весни". На занятті діти з цікавістю поринули у світ природи ранньої весни. В ігровій формі вони залюбки подорожували лісом, в пошуках першої квітки весни – підсніжника.

18:47 01.03.2023

Інформаційно-роз'яснювальний урок безпеки

Сьогодні в Беївському ліцеї працівниками ДСНС були проведені навчальні заходи, а саме відпрацювання дій під час сигналу "Повітряна тривога". Також проведено інформаційно-роз'яснювальний урок безпеки під час якого рятувальник пояснив учням та вихованцям дошкільного підрозділу як діяти у разі виникнення пожежі та що робити раптом натрапив на вибухонебезпечний предмет.

18:13 27.02.2023

Дітлахи дякують за придбані іграшки для садочка

Колектив Беївського дошкільного підрозділу щиро дякує батькам за їх турботу та допомогу. За те, що завжди відгукуються на наші прохання. Особлива подяка від діток за придбанні іграшки для садочка. Дітлахи із задоволенням проводять вільний час (після заняття) з улюбленими іграшками.

19:01 24.02.2023

Живи, рідна мово, у творчому слові

21 лютого  мільйони людей у всьому світі відзначають День рідної мови. Мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам'ять, найцінніше надбання віків.

23:17 21.02.2023

Ми малята-дошкільнята про пташок подбали – годівнички змайстрували

Вихованці Беївського дошкільного підрозділу дбають про птахів взимку. Найстрашніший узимку для птахів – голод. І в наших силах підгодувати їх у скрутний час. Юні захисники пташок та їхні батьки дуже відповідально та творчо підійшли до роботи. Виготовлені годівнички  з різних матеріалів: фанери, дерев’яних брусків,  пластикових бутилів . Турбуючись про  своїх найменших друзів, яким холодно і голодно взимку, малята приносять з дому пшеницю, насіння,  у годівнички. Щодня спостерігають, як ласують пташки.

20:28 20.02.2023

Єднаймося, друзі, бо ми українці

Вся Україна відзначає нове державне свято – День єдності, з метою залучення уваги до зміцнення єдності українців та підтримку всіх демократичних миролюбних сил у світі, захисту територіальної цілісності, соборності та  незалежності України. Дошкільний навчальний підрозділ теж відповідально і творчо віднеслися до цієї такої життєво важливої місії. Вихованці виконували гімн України, патріотичні пісні, викладали державний прапор із мозаїки. Діти просто в захваті від цього свята. Ми можемо із впевненістю сказати, що патріотичне виховання в Беївському дошкільному підрозділі на гідному рівні.💛💙

16:43 17.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора