A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Веселі старти" для дошкільнят

20 лютого дошкільнята брали участь у естафетах "Веселі старти"🏃🏃‍♀️🥎🏀⛳️ Діти показали свої спортивні навички, старання і вміння працювати у команді. 🙂🙃 Молодці!🙂👍💙💛

23:07 20.02.2024

Тризуб – наша гордість і слава (відеоролик)

19 лютого – День Державного Герба України. Наш герб, наша святиня, має давню та величну історію. Він народжений із споконвічного народного прагнення до волі та незалежності. Національний символ, що уособлює тисячолітній зв’язок поколінь – минувшини, сьогодення та майбутнього.

22:25 19.02.2024

Різдво Христове

Різдво - одне з найважливіших свят для кожного християнина. Його відзначяють всією сім'єю і діти беруть активну учясть у святкуванні. Допитливим малюкам цікаво знати, що це за подія,чому її відзначають і що означяють різдвяні традиції.

20:38 25.12.2023

Піжамна вечірка до дня Святого Миколая

В нашому дошкільному підрозділі відбулася піжамна вечірка до дня Святого Миколая. До вечірки діти підготували віршики, пісні, танці, активно грали у веселі ігри. Та не обійшлося і без непроханих гостей. До малечі завітала Лінь, яка намагалася зіпсувати вечірку, приспати дітлахів, не пустити Святого Миколая на свято. Але наших діточок навіть Лінь не може зупинити, бо вони своїми веселими та завзятими іграми прогнали ліниву чаклунку.....

13:24 13.12.2023

Свято Осені

Сьогодні у дошкiльному підрозділі традиційно в цю пору року відбулося цікаве, творче та веселе дитяче «Свято осені». Яскраві осінні барви об’єднали усіх вихованців, які охоче та від душі розважалися у залі. Усі дітки із задоволенням співали пісні, танцювали, розказували вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

21:25 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора