A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Оздоровлення 2023

Дата: від до Скинути

День патріота

7 червня у нас у таборі день, присвячений патріотичній тематиці. Після ранкової зарядки ми розпочали проводити заходи згідно плану. На галявині військово-патріотичних пісень діти весело провели час і виконували музичні твори на задану тематику.

17:38 07.06.2023

День природи

Сьогоднішній літній день порадував дітлахів чудовою погодою. І ми розпочали спілкування із природою, навколишнім середовищем. На "Галявині цікавого" діти продемонстрували свої інтелектуальні здібності із природознавчих наук. Під час участі в конкурсі "Чисте довкілля" ми пригадали правила, які допомагають тримати планету у чистоті. Залюбки взяли участь у активній грі "Мов метелики літаємо – букетики складаємо!". Дівчатка і хлопчики збирали букетики із польових квітів, які зачаровували своєю красою і ніжним ароматом. Смачно пообідавши, вихованці грали у різноманітні ігри, весело завершили день, присвячений природі.

13:15 06.06.2023

День дружби

Розпочали день вихованці пришкільного табору "Мальва" із вшанування пам'яті дітей, які загинули під час воєнних дій. Таким чином долучилися до акції-вшанування під назвою "Ні загибелі дітей". Учні виготовили паперових ангелів і вшанували невинних жертв хвилиною мовчання.

16:22 05.06.2023

Для мене щастя – це ... (відеоролик)

Вихованці пришкільного табору з денним перебуванням “Мальва” поділилися одне з одним найсокровеннішим – що таке щастя для кожного із дітей.

13:21 02.06.2023

День щастя

Сьогодні у нас незвичайний день, коли ми ділимося одне з одним найсокровеннішим – що таке щастя для кожного із дітей!

13:06 02.06.2023

День відкриття табору

Перший день літа порадував прекрасною погодою: сонячні промені пестили голівки діток, які прийшли до літнього оздоровчого майданчика. Легенький вітерець додавав ще кращого настрою!

13:06 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора