A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактика емоційного вигорання

Професія педагога – одна із тих, у якій емоційне вигорання та синдром «професійного вигорання» є найбільш поширеними. Дуже важливим є питання вивчення особливостей виникнення, розвитку, перебігу, а головне – запобігання виникненню синдрому «професійного вигорання». Саме тому в Беївському ліцеї практичним психологом була проведена година спілкування з профілактики емоційного вигорання педагогів «Профілактика емоційного вигорання». Психолог ознайомила учасників з такими поняттями як  «синдром  емоційного вигорання», його основними причинами та симптомами, створення умов для психологічного розвантаження педагогів, надання інформації про сучасні техніки і прийоми стабілізації емоційного стану педагогів. Цікавими були вправи «драже», «овації», «кошик сміття», які сприяли емоційному розвантаженню педагогів. Наприкінці кожен учасник по черзі дістав з «чарівної скриньки» передбачення – побажання на весь день.

19:15 05.03.2023

16 днів проти насилля

Ми живемо у світі де, на превеликий жаль, існує таке негативне явище, як насилля. Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування.

20:36 12.12.2022

Толерантність – мистецтво співжиття

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей та задля розвитку толерантності між учасниками освітнього процесу з 14 по 18 листопада в Беївському ліцеї проходив Тиждень толерантності "Толерантність – мистецтво співжиття". Впродовж тижня були проведені різноманітні заходи: акції, години спілкування, анкетування, вікторини, фото-квест.

19:47 22.11.2022

16 листопада – Міжнародний день толерантності

16 листопада увесь світ відзначає Міжнародний день толерантності. Бути толерантним означає поважати інших, незважаючи на відмінності. Це означає бути уважним до інших і звертати увагу на те, що нас зближує. Говорячи про «толерантність» ми забуваємо, що основним її принципом є визнання всіх людей рівними собі, не дивлячися на будь-які їхні ознаки.

15:09 16.11.2022

Скажемо булінгу НІ!

Минув тиждень з протидії булінгу в Беївському НВК. Упродовж 5 днів психологом, соціальним педагогом, класними керівниками були проведені тематичні заходи. Діти долучались до перегляду соціальних відеороликів, взяли участь у виставці малюнків та були активними учасники проведення години спілкування "Скажемо булінгу НІ". Здобувачі освіти отримали цікаву та корисну інформацію про проблему сьогодення в учнівському середовищі та одержали пам’ятку про те, як захистити себе і своїх друзів від булінгу, дізналися про свої права та відповідальність. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.

16:05 23.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора