A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Підсумки Тижня початкових класів 

Дата: 05.04.2024 23:03
Кількість переглядів: 29

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності здобувачів освіти, формування у них допитливості, патріотичності, бажання пізнавати нове.
Цікаво, весело та пізнавально для здобувачів освіти пройшов Тиждень початкових класів. Кожен день мав певне спрямування:
День рідної мови;
День вишиванки;
Український віночок;
День здорової нації (збалансоване харчування);
День миру та компліментів.

Заходи були цікавими та корисними, сприяли розвитку патріотичного виховання, інтелектуальному та творчому розвитку дитини, створення у навчально-виховному процесі атмосфери успіху, яка сприяє розвитку особистості дитини, розкриттю унікальних здібностей вихованців, відчуття радості за свої досягнення, віри у власні сили, наполегливості у подоланні труднощів. Здобувачі освіти проявили себе і показали, що вони є розумними, творчими, артистичними, вихованими, кмітливими, цілеспрямованими.

Родзинкою у підсумках проведення Тижня початкової класів стало "чаювання з варениками". Також переможці та активні учасники конкурсів і тематичних виставок були нагороджені подяками та солодкими призами.

Тиждень початкових класів став яскравою сторінкою шкільної родини.

І на завершення… Ми, вчителі, прагнемо зробити наш ліцей острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку. А допоможуть у цьому наші вихованці та їхні батьки. Адже кожна дитина по-своєму неповторна. Скільки дітей – стільки здібностей. І в кожної свої мрії. Ми сподіваємося, що усі дитячі мрії здійсняться, таланти розквітатимуть, а дорослі будуть їм у цьому допомагати. І в нашому закладі освіти кожного року з’являтимуться нові талановиті зірочки, які сяятимуть ще яскравіше!

Тетяна Заступ, класний керівник 3 класу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора