A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

10 правил здорового способу життя

Дата: 09.04.2022 22:57
Кількість переглядів: 159

     7 квітня щорічно відзначається Всесвітній день здоров’я. Присвячена цій даті година спілкування пройшла у 5 класі Беївського НВК. Чомусь більшість людей вважає, що здоров’я – це лише заняття спортом, активний спосіб життя. Учні на годині спілкування «10 правил здорового способу життя» значно розширили розуміння цього поняття. Для того, щоб мати хороше самопочуття і бадьорість духу, необхідно правильно харчуватися. Жодної непотрібної їжі, а більше продуктів, вирощених у власних господарствах. Для здоров’я дуже корисно дотримуватися особистої гігієни. Чистота – запорука здоров’я – зробили висновок діти.

    Рух – це життя! Це ще один крок до здоров’я. Менше часу біля моніторів комп’ютерів, смартфонів, а більше – на спортивних майданчиках. Шкідливі звички руйнують тіло і свідомість, тож вони під забороною! Здоровий сон, незалежно від пори року, від буднів чи вихідних, теж дає позитивний результат. Старатися завжди знаходити позитивні моменти у житті, не сваритися, не капризувати – і ти матимеш хороший настрій. А ще потрібно правильно дихати, щоб виводити з організму вуглекислий газ. І, виявляється, важливо себе любити. Не бути самозакоханим, а вірити в себе, адже ти – неповторний. Важливо знати, що бути здоровим – це круто! Адже так твоє життя повноцінне!

   Ось у такому контексті пройшла година спілкування, результатом якої став висновок, який зробили діти – ми за здоровий спосіб життя!

Матеріал підготувала Головко І.О., класний керівник 5 класу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора