A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Беївський ліцей
Липоводолинської селищної ради Сумської області

Абетка енергозбереження

Дата: 10.03.2024 21:18
Кількість переглядів: 33

Наша держава під час війни зіткнулася з проблемою енергозабезпечення. Ворог захопив Запорізьку АЕС, зруйнував Каховську ГЕС, майже щодня атакує важливі для населення України життєзабезпечуючі об’єкти. У багатьох населених пунктах відсутні водо-, газо- і електропостачання. Щодня наші комунальники, енергетики і працівники МНС під ворожим вогнем налагоджують роботу критичних об’єктів.

Завданням людей, які проживають на території, де не відбуваються бойові дії, є збереження енергетичних ресурсів, їх економне використання. Цю проблему розглядали учні Беївського ліцею.

У 2-му класі проведено виховний захід  «Енергозбереження – найдешевше й екологічно чисте джерело енергії». Виховна година з використанням інтерактивних вправ на тему «Енергозабезпечення» була проведена у 3-му класі.

Бесіди, з переглядом відео «Збереження тепла та електроенергії у побуті» та «Абетка енергозбереження», пройшли з учнями 5, 6 і 7 класів. З учнями 8 класу проведена бесіда про способи енергоефективності та ресурсозбереження. Діти отримали пам'ятки про шляхи енергозбереження. Дев’ятикласники спілкувалися на тему «Енергонезалежність – наша спільна справа». А учні 10 і 11 класів провели круглий стіл «Поради, які дозволять використовувати електроенергію більш ефективно».

Ірина Головко, класний керівник 7 класу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора